G4Media.ro

Gabriela Firea a pierdut majoritatea în Consiliul General: adversarul său, Daniel Florea,…

Gabriela Firea a pierdut majoritatea în Consiliul General: adversarul său, Daniel Florea, a exclus din partid patru consilieri generali

Daniel Florea, primarul PSD din Sectorul 5 care a propus eliminarea Gabrielei Firea din partid, a exclus din PSD patru consilieri din Consiliul General (CGMB), potrivit unui anunț pe Facebook. Fără acești consilieri, care îi erau fideli, Gabriela Firea pierde majoritatea în Consiliul General, ceea ce va duce ca inițiativele primarului general să aibă șanse mici de a trece la vot.

”În ședințele succesive din 19.10.2018, Biroul Permanent și Comitetul Executiv al PSD Sector 5 au aprobat, în unanimitate, excluderea din partid a membrilor Florea Ancuța Doina, Pavel Marius Adrian, Săndulescu Nina și Șuhan Valeriu Nicolae, pentru voturi repetate împotriva intereselor legitime ale cetățenilor Sectorului 5, care i-au trimis să îi reprezinte în Consiliul General al Municipiului București”, se arată într-o postare pe contul de Facebook al PSD Sector 5.

Odată ce un consilier local este exclus din partidul pe listele căruia a candidat, acesta își pierde locul în Consiliul local sau Consiliul General și va fi înlocuit de primul candidat care nu a câștigat la alegeri un post de consilier.

Gabriela Firea a avut deja dificultăți în a găsi o majoritate în ultima ședință a CGMB, când proiectul său pentru acordarea de vouchere pentru car sharing a picat la vot.

Excluderile vin pe fondul războiului politic din PSD dintre Liviu Dragnea și Gabriela Firea. Daniel Florea este loial președintelui PSD și, prin excluderea celor patru consilieri, a urmărit tocmai ruperea majorității controlate de Gabriela Firea în Consiliul General și blocarea proiectelor acesteia.

Foto: Daniel Florea (InquamPhotos / Octav Ganea)

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

 1. Războiul lichelelor pe banii publici. Mari lideri și oameni de frunte care în viața lor nu au bătut un cui dar sunt putred de bogați.

 2. Miticilor asta ati votat( sau nu ati fost la vot) asta aveti. Drumuri f.f. aglomerate, pomeni electorale etc

 3. M..e Liviu Dragnea forever!

 4. Tipul asta e balerin?!

 5. Surprinzator, Dragnea a lasat sa treaca o luna (de la celebrul cex) pentru a incepe manevrele de eliminare a Gabrielei Firea si a celorlalti complotisti.
  Pasul 1: Firea este lasata fara jucaria preferata, votul in consiliul general. Urmeaza excluderea ei din psd, dar nu pe calea cex. Chiar organizatia Bucuresti va sfirsi prin a „intelege” cit de „nociva” este Firea, vezi in acest sens interventiile Ecaterinei Andronescu, trezita brusc din anestezia „operatiei de partid” pe care a suferit-o acum vreo doua luni. Decit sa ne certam cu Dragnea, mai bine redevenim sef psd Bucuresti si, cine stie, ministrul educatiei.
  Pasul 2: Paul Stanescu asteapta nerabdator remanierea guvernamentala. Ar putea la fel de bine sa-si dea demisia.
  Pasul 3: Adrian Tutuianu pare un caz mai dificil, are in spate organizatia Dimbovita. Dar in curind nu va mai fi sustinut de primari, imediat dupa ce Stanescu va fi ejectat de la ministerul (sub)dezvoltarii. Asa ca…
  Pasul 4: toti cei din psd banuiti macar ca s-ar fi solidarizat cu complotistii vor fi „prelucrati” astfel incit sa nu ramina nici urma de complot.
  Nimeni dintre complotisti nu trebuie sa-si faca vreo iluzie. Tehnologia „epurarilor de partid”, dezvoltata in secolul XX de predecesori ilustri, ii este familiara lui Dragnea. Acesta nu este este un razboi urmat de o pace. Este cam asa: ori ei, ori el.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.