G4Media.ro

Fostul premier albanez Sali Berisha, aflat în arest la domiciliu, susține că…

Sursa Foto: Inquam Photos/ George Călin

Fostul premier albanez Sali Berisha, aflat în arest la domiciliu, susține că Florian Coldea a fost consilierul secret al prim-ministrului Edi Rama

Presa din Albania a explodat, vineri, după ce fostul prim-ministru, Sali Berisha, aflat în arest la domiciliu, a publicat un document potrivit căruia fostul prim-adjunct al directorului SRI, Florian Coldea, a fost în 2023 consilier extern pentru securitate al actualului prim-ministru albanez, Edi Rama, transmite Antena 3.

Pentru consultanța oferită, Florian Coldea ar fi primit lunar suma de 7000 de euro. Cabinetul premierului Rama a emis o declarație în care nu neagă relația contractuală cu Florian Coldea.

Potrivit unui document publicat de fostul premier Sali Berisha, citat de toate ziarele și site-urile de știri din Tirana, Coldea a fost consilier al premierului Edi Rama în 2023. Berisha, care se află în prezent în arest la domiciliu, l-a acuzat pe Rama de legături suspecte cu Coldea și i-a numit „Românul McGonigal”, referindu-se la cazul fostului agent FBI care este acuzat că a luat bani de la guvernul albanez al lui Rama pentru a face lobby împotriva opoziției.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Tot cea ce apare la suprafata in legatura cu gen Coldea, implicarea si asocierea lui cu persoane din cele mai inalte cercuri, economice sinpolitice, mai ales cu premierul albanrz Rama coroborat cu distinctiile primite din partea statului francez, american, roman, ne induc si ideea ca dl Coldea, a fost implicat ca agent sub acoperire la ce mai inalt nivel, pt descoperirea si probarea unor fapte infractionale extraordinare .
    Probabil ca multe din persoanele cu care a fost asociat, vor avea probleme deosebite cu justitia din tara lor .
    Cred ca Romani, sau statele care l au decorat, au servicii de inteligence prea bune pt a nu fi stiut .