G4Media.ro

Expoziție dedicată comemorării victimelor Holodomorului, găzduită de Camera Deputaților în perioada 23…

Holodomor, foto: Harvard University Press

Expoziție dedicată comemorării victimelor Holodomorului, găzduită de Camera Deputaților în perioada 23 noiembrie – 20 decembrie / La deschiderea de miercuri va participa ambasadorul Ucrainei

O expoziție dedicată comemorării victimelor Holodomorului va fi găzduită de Camera Deputaților în perioada 23 noiembrie – 20 decembrie, a transmis instituția într-un comunicat de presă.

De asemenea, la deschiderea de miercuri va participa și ambasadorul Ucrainei în România.

Redăm mai jos comunicatul integral:

„Camera Deputaților va găzdui, în perioada 23 noiembrie – 20 decembrie, o expoziție dedicată comemorării victimelor Holodomorului din 1932-1933 (holul din fața sălii de plen, nivel P1).

La deschiderea oficială, care va avea loc miercuri, 23 noiembrie, începând cu ora 12:30, vor participa ambasadorul Ucrainei în România, domnul Ihor Prokopchuk, șefi ai misiunilor diplomatice acreditate la București, oficiali români și reprezentanți ai Parlamentului României”.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

5 comentarii

  1. Asta este blosevismul, in care oamenii nu reprezinta nimic. Cea mai buna dintre lumi !

    • Și pe care au tot încercat să-l exporte în toată lumea, să trăiască și alții cum ” trăiau” ei, cu lagăre, mii de oameni săltați noaptea, mizerie socială și ecomomică…Si unii îi aplaudă astăzi pe urmașii lor cu aceleași porniri

  2. Ma dragă, redacție.Unii dintre noi citesc mai mult decât titlul. Incepe si se termina…ok, dar care este programul de vizitare, este doar pt aleșii noștri??? Ceva detalii! Ca vine ambasadorul la deschidere…e ok, da pe cine interesează?

  3. Nu vine si Kuzmin? Cine explica fara el ca a fost o mare tragedie, dar Rusia nu are nicio vina, vina fiind impartita intre Ucraina, SUA, Israel si extraterestri?

  4. Cam asta propune Putin si pentru România!