G4Media.ro

Eric Clapton, un sceptic în privinţa vaccinului, a fost testat pozitiv la…

foto: Eric Clapton Twitter

Eric Clapton, un sceptic în privinţa vaccinului, a fost testat pozitiv la COVID şi a anulat mai multe date de concert din turneul său

Muzicianul Eric Clapton, care a fost testat pozitiv la Covid-19 după al doilea concert la Royal Albert Hall din Londra, a anunţat pe Facebook, prin intermediul unui comunicat publicat de echipa sa că este nevoit să anuleze unele date de concert din turneul său, relatează News.ro.

„Medicii lui i-au spus că, dacă ar începe să călătorească şi să cânte din nou prea devreme, ar putea întârzia semnificativ recuperarea completă”, explică comunicatul. Concertele de la Zurich din 17 mai şi de la Milano din 18 mai sunt amânate. Echipa speră să poată relua turneul la Bologna, pe 20 şi 21 mai.

În trecut, starul rock britanic îşi exprimase, în mai multe rânduri, dezacordul faţă de măsurile sanitare în privinţa pandemiei de Covid-19. De exemplu, el a refuzat să cânte în sălile de concert în care spectatorilor li se cerea să facă dovada vaccinării împotriva Covid-19, aminteşte The New York Post.

În decembrie 2020, cântăreţul, acum în vârstă de 77 de ani, a colaborat cu Van Morrison la piesa anti-izolare „Stand and Deliver”, apoi, două luni mai târziu, a primit prima doză de vaccin de la Astra-Zeneca. Într-o scrisoare către arhitectul Robin Monotti, acesta şi-a descris reacţia „dezastruoasă” la vaccin, temându-se chiar că nu va mai putea cânta la chitară. El a criticat apoi „propaganda care spune că vaccinul este sigur pentru toată lumea”. În august 2021, Eric Clapton a compus melodia „This Has Gotta Stop” în care a denunţat, pe deplin, „efectele pe care le-a avut vaccinul asupra sa”, ceea ce el consideră a fi o privare de libertate şi „viitorul compromis al copiilor săi”.

foto: Eric Clapton Twitter

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

9 comentarii

 1. Te protejează vaccinul 100% ca să spuneți că-i sceptic???

 2. @George, eu nu sunt sceptic, stiu ca vaccinul nu asigura 100% protectie, dar atunci cand il faci asigura totusi un anumit grad de protectie decat deloc!

  • @ionel corect, un anumit grad de protecție sau șansa de a face o formă ușoară. În cazul ăsta poți fi sceptic vis a vis de protecția pe care ți-o oferă.

  • @george zi-le alora care au murit ca fac o forma usoara
   ai sa zici ca au murit din alte cauze, dar alte cauze in alte tari nu s-au intamplat, doar in gradina maici i domnului

 3. Cata bucurie pe „redacția” ca s-a fript coronascepticu’!
  Dacă o sa moara probabil ca veți sărbători cu artificii cum spuneați ieri ca sărbătoresc mafioții din marsilia moartea rivalilor.

  • @gicu….
   Coronasceptic sau nu greu de zis dacă e.

   Dar bucuria din „redacția” ca s-a mai fript unul care nu era pe lungimea de unda a discursului oficial e cât se poate de sincera.

   Asta e jurnalismul de azi. Pe celelalte site-uri, negationiste, e viceversa, a făcut vaccinul și a decedat/rămas cu handicap etc. Cu aceiași bucurie răutăcioasa. Fără niciun pic de compasiune. Fără pic de umanitate. Din păcate pandemia și mai nou „operațiunea militară speciala” ( ca război nu a declarat nimeni, oficial) ne-au îndepărtat și mai mult unii de alții.

 4. Dacă se injecta pînă acum făcea deja un mic AVC. Așa, mai are zile…

 5. „Bill Gates, promotor al vaccinării, testat pozitiv cu Covid, deși este vaccinat cu trei doze!”