G4Media.ro

Erdogan și-a început discursul de învingător cu o melodie de dragoste pentru…

Sursa Foto: Twitter

Erdogan și-a început discursul de învingător cu o melodie de dragoste pentru poporul turc, pe un autobuz/ ”Pa, pa, pa, Kemal”, i-a transmis lui Kilicdaroglu

Erdogan și-a început discursul în seara care îi prefigurează al treilea mandat cu o melodie de dragoste pentru popor. Erdogan se află în Istanbul unde, la numărarea a 98,5% din voturi se pare că se pregătește de o victorie obținută cu 52% în fața contracandidatului Kemal Kilicdaroglu, de la CHP.

„Singurul învingător este Turcia”, a declarat el în fața susținătorilor care îl aclamau în vârful unui autobuz din Istanbul.

Rivalului său, Kemal Kiricdaroglu i-a transmis: „Pa, pa, pa, Kemal”, l-a ironizat el.

Traficul este complet blocat în fața sediului Partidului AK al lui Erdogan din Istanbul. Mașinile sună din claxoane și își aprind luminile. Este gălăgie și haos, relatează corespondentul BBC.

  • ”Oamenii atârnă din vehicule fluturând steaguri turcești, iar vânzătorii se strecoară prin ambuteiaje oferind bannere și bentițe roșii cu numele lui Erdogan imprimat pe față. Chiar dacă numărarea voturilor este departe de a fi finalizată, aici este deja o atmosferă de sărbătoare, plină de zgomot și energie”, arată BBC.

Erdogan mulțumește alegătorilor și își revendică victoria în timpul discursului. Vorbind din vârful unui autobuz de campanie, el a mulțumit alegătorilor și a spus că aceștia i-au încredințat responsabilitatea de a conduce Turcia pentru încă cinci ani, mai transmite BBC.

Emirul din Qatar și premierul ungar Viktor Orban l-au felicitat pe ”fratele” Erdogan pentru o victorie ”incontestabilă”, înainte de rezultatele oficiale și la un scor strâns. Detalii, aici. 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...