G4Media.ro

Elon Musk trolându-l pe Zuckerberg pentru ”pana” Meta și o bucurie cât…

sursa foto: X/ Elon Musk

Elon Musk trolându-l pe Zuckerberg pentru ”pana” Meta și o bucurie cât toate rețelele la vestea revenirii Simonei Halep, în trending pe social media

Faptul că serviciile Meta au picat pentru aproximativ o oră în toată lumea a făcut ca subiectul să fie viral pe platformele TikTok și X (Twitter) pentru toți utilizatorii celor două rețele. Iar pentru publicul din România, pe lângă nefuncționarea Instagramului și a Facebook-ului, revenirea pe terenul de tenis a Simonei Halep a fost motivul principal de bucurie. 

Haz de necaz despre Meta

Platformele Facebook, Instagram și Threads nu au funcționat la nivel global timp de aproximativ o oră, marți. Facebook a primit peste 500.000 de raportări pe platforma DownDetector.

Problemele cu serviciile Meta au speriat toți utilizatorii, care s-au ”refugiat” pe principalele platforme de socializare ale căror servere nu pățiseră nimic: TikTok și X. 

Pe X, oamenii care încercau să găsească un răspuns la problema întâmpinată au dat peste Elon Musk, cel care deține X în momentul de față, care îl ironiza pe Mark Zuckerberg și serviciile lui nefuncționale la momentul respectiv.

Mesajul cu care Elon Musk i-a primit pe oamenii care au dat fuga pe platforma lui a fost: ”Dacă vezi mesajul ăsta, înseamnă că serverele noastre funcționează”. Tweet-ul a strâns la momentul actual peste 1.5 milioane de aprecieri și peste 100 de milioane de vizualizări de la oamenii confuzi, care încercau să găsească răspunsuri despre ce se întâmplă ”în vecini”, la Meta.

Alt meme care a circulat pe fostul Twitter a fost o fotografie cu Zuckerberg, transformat într-un electrician care încerca să ”repare” serverele Meta în momentul de criză. 

Pe TikTok, mulți utilizatori s-au regăsit într-un videoclip care vorbea despre faptul că inițial, utilizatorul a crezut că cineva i-a hackuit conturile Meta, până să afle că problema nu era doar la el. 

O revenire cât toate rețelele: Bucuria pentru Simona Halep

Tribunalul de Arbitraj Sportiv a anunțat marți că a redus pedeapsa Simonei Halep la 9 luni, de la 4 ani, cum era stabilit inițial, iar proba de sânge a fost anulată. La scurt timp, tenismena constănțeană a anunțat că va reveni pe terenul de tenis la turneul de la Miami Open, peste două săptămâni. 

Publicitate electorală

Sportiva a împărtășit vestea cu urmăritorii ei de pe Instagram, iar postarea a strâns peste 150.000 de aprecieri și aproape 8.000 de comentarii în care atât românii, cât și vedete internaționale o felicită și îi transmit că așteaptă cu nerăbdare să o vadă pe teren din nou.  

Simona Halep a anunțat, tot pe Instagram, că este încântată de faptul că își va reîncepe activitatea la turneul de la Miami Open, peste două săptămâni, unde în jur de 3.000 de oamenii și-au arătat susținerea față de sportivă în comentarii.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...