G4Media.ro

După ce Cîțu a spus că îi evaluează pe miniștri și că…

După ce Cîțu a spus că îi evaluează pe miniștri și că la un moment dat „va trage linie”, Orban a replicat că el este mulțumit de activitatea miniștrilor liberali

Premierul Florin Cîţu declara, în urmă cu două zile, la TVR că nu-şi doreşte, pe termen scurt, o remaniere, dar că va lua o astfel de decizie dacă va vedea că va duce la un guvern mai puternic, „un guvern care va implementa mai repede măsurile asumate prin programul de guvernare”. Cîțu preciza că face zilnic evaluarea miniştrilor și că la un moment dat „va trage linie”.  „Şi atunci anunţ decizia mea, când trag linia anunţ decizia”, a spus Cîțu.

În spațiul public a apărut informația că premierul Cîțu ar avea în vedere o remaniere și că printre miniștrii care-l nemulțumesc ar s-ar afla ministrul Agriculturii, Adrian Oros, dar și ministrul Finanțelor, Alexandru Nazare.

Aflat joi la Piteși, preşedintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat joi, la Piteşti, că el nu a auzit despre o intenţie a premierului Florin Cîţu de a face o remaniere care să-i vizeze pe ministrul Agriculturii, Adrian Oros, şi pe ministrul Finanţelor, Alexandru Nazare, susţinând că el este mulţumit de activitatea miniştrilor liberali.

„Nu am auzit de acest lucru. Eu sunt mulţumit de echipa guvernamentală liberală şi, în mod evident, domnul ministru Oros a fost ministru şi în echipa pe care am condus-o eu la nivel guvernamental. Ca atare, eu nu am auzit de o astfel de intenţie”, a declarat Orban, într-o conferinţă de presă.

Întrebat dacă are cunoştinţă despre o nemulţumire a premierului Florin Cîţu cu privire la activitatea celor doi miniştri, liderul PNL a răspuns: „Nu ştiu de unde aţi auzit dumneavoastră, eu nu am auzit de acest lucru”.

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, prezent la conferinţa de presă, a spus, la rândul său, că nu are informaţii că s-ar afla pe o „listă neagră” a premierului.

„Nu, nu ştiu şi nici nu mi-a spus acest lucru premierul. Aud pentru prima dată despre această listă neagră”, a precizat Oros.

Premierul Florin Cîţu a declara, în urmă cu două zile, că nu-şi doreşte, pe termen scurt, o remaniere, subliniind că va lua o astfel de decizie dacă va vedea că aceasta va duce la un guvern mai puternic, un guvern care va implementa mai repede măsurile asumate prin programul de guvernare.

El a adăugat că face zilnic evaluarea miniştrilor, precizând că va trage linie la un moment dat. „Şi atunci anunţ decizia mea, când trag linia anunţ decizia”, a spus premierul, potrivit Agerpres.

Sursa Foto: Facebook

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

11 comentarii

 1. La Turcan nici nu se pune problema de „tras linia” vreodată! E cea mai bună din tot Guvernul ăsta!

 2. Sunt cativa ministrii -transporturi, economie, justitie- care incearca sa faca ceva. In rest doar blocheaza Guvernul.

 3. Bode ar trebui să aibă statuie la Victoriei. Statuia incompetenței

 4. Bode si Turcan sunt ciurucurile cu zero rezultate.

  • Bode trebuia demis dupa mascarada de la atentatul cu bomba din Arad.

  • Bode trebuia demis imediat după accident.

  • La Timisoara tot asa, nu va bagati voi ca-l prindem noi pe asasin, si l-au prins grecii…

 5. Unde va trage o linie Cîţu?

 6. Normal ar fi ca toți hoți de la conducerea țări și din șparlament după lovitura de stat din 89 ar trebui duși în pustiul sahara să nu mai spurce pământul strămoșesc pe care să cred stăpâni și pe noi fraierime ne considera sclavii gunoaiele dracului ale societății românești

 7. Partu și cu gașca lui sa se ducă dracului. Turcana e mai proastă decât prevede legea. Sica Mandolina monument de prostie. Huoooooo!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.