G4Media.ro

Duminică se organizează a patra extragere la Loteria de Vaccinare / 80…

Duminică se organizează a patra extragere la Loteria de Vaccinare / 80 de premii a câte 10.000 de lei şi unul a 100.000 de lei

Loteria Română anunţă că, duminică, va avea loc cea de-a patra extragere săptămânală la Loteria de Vaccinare, urmând a fi difuzată de către TVR 1, la orele 20.50.

”Duminică, 24 octombrie va avea loc cea de-a patra extragere săptămânală la Loteria de Vaccinare. La această extragere participă numerele de ordine din intervalul 1.627.568 – 1.872.849, corespunzătoare participanţilor care s-au înscris, conform Regulamentului, până vineri, 22 octombrie, la orele 12:00”, a transmis Loteria Română.

La cea de-a patra extragere săptămânală se vor acorda 80 de premii a câte 10.000 de lei şi un premiu de 100.000 de lei.

Rezultatele extragerilor vor fi afişate pe site-ul Loteriei Române www.loto.ro, pe site-ul Ministerului Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului şi pe site-ul Ministerului Sănătăţii.

Loteria Română precizează că revendicarea premiilor se face în termen de maximum 30 de zile de la data extragerii.

sursa foto: Youtube/ Captură video

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

9 comentarii

  1. Pe cand loteria testelor covid sau loteria mastilor. De ce este promovata cu dementa „vaccinarea”, iar alte metode nu? „Vaccinul” este gratis, desi el are un cost. Testele au preturi de bisnita fata de costul lor real. Mastile au ajuns la pret normal. Cum la tigari ai pret fix in toata tara, dar la teste si medicamente covin nu poti avea? „Vaccinatii” pot avea boala si o pot raspandi. De ce nu sunt testati si sunt lasati liberi sa o raspandeasca?

  2. Loteria de vaccinare :))) stimuleaza papagalii, curat!rationament stiintific

    • Curat raționament științific este sa crezi că dacă te-ai vaccinat , nu te mai îmbolnăvești , nu transmiți covrigul și nu mori :))))))))

  3. Participa si cei care s-au vaccinat ilegal in ianuarie ? Ca sa stim. Ala a fost marul discordiei. LISTELE MAGICE !

  4. Înscrierea trebuia să se facă automat pentru toți vaccinații. Cine nu are internet sau nu știe să-și facă Cerificat COVID nu participă la loterie. Nu e corect!

    • Nu e corect. Am fost anunțată când se face extragerea. Dar cum să mă înscriu, nu!

  5. Nu toata lumea are telefon ,sa poata sa isi obtina certificatul verde.de ce in loc de adeverinta ,la schema completa,nu se elibereaza certificat verde tiparit?asa ar avea toata lumea certificatul verde legal.