G4Media.ro

Două spitale din Cluj destinate pacienților COVID-19 își reiau activitatea normală

Două spitale din Cluj destinate pacienților COVID-19 își reiau activitatea normală

Două spitale din Cluj care tratau pacienți cu coronavirus își reiau activitatea normală, pe fondul scăderii cazurilor COVID-19, transmite TVR.

La Cluj sunt 4 spitale care au fost folosite la tratarea pacienților infectați cu coronavirus din toată regiunea, iar de săptămâna viitoare, Spitalul de recuperare și Clinica Medicală I își reiau activitatea după ce vor avea loc operațiunile de dezinfectare și nebulizare.

”Spitalul de Recuperare își reia activitatea în cel mai scurt timp posibil, după finalizarea procedurilor de dezinfecție și nebulizare. Urmează Medicala 1, cel mai probabil de săptămână viitoare.”, a declarat prefectul Clujului, citat de Transilvania Reporter.

Așadar, la Cluj vor rămâne două spitale destinate pacienților infectați cu coronavirus – Spitalul clinic de boli infecțioase și Spitalul clinic de pneumoftiziologie.

Autoritățile iau în considerare ca, în cazul în care se va constata creșterea numărului de infectări, toate cele 4 spitale să revină în circuitul destinat tratării celor infectați cu COVID-19.

Sursa foto: Asociația Dăruiește Aripi

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.