G4Media.ro

DOCUMENT: Starea de alertă, prelungită cu 30 de zile, cu tot cu…

DOCUMENT: Starea de alertă, prelungită cu 30 de zile, cu tot cu măsurile prevăzute pentru prevenirea și combaterea epidemiei de covid-19

Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă (CNSU) a aprobat o nouă hotărâre prin care se propune prelungirea stării de alertă pe întreg teritoriul României cu 30 de zile, începând cu data de 14 noiembrie, a anunţat joi şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat.

Măsurile de prevenire și control a infecțiilor generate de virusul SARS-CoV-2 au fost prevăzute în anexa nr. 1 a Hotărârii.

HOTĂRÂREA CNSU, NR. 54:

Art.1 – Se propune prelungirea stării de alertă pe întreg teritoriul național, pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 14.11.2020.

Art.2 – Măsurile de prevenire și control a infecțiilor generate de virusul SARS-CoV-2, necesar a fi adoptate începând cu data de 14.11.2020, în contextul epidemiologic actual, sunt prevăzute în anexa nr. 1.

Art.3 – (1) Se aprobă lista țărilor/zonelor/teritoriilor de risc epidemiologic ridicat pentru care se instituie măsura carantinei asupra persoanelor care sosesc în România din acestea, prevăzută în anexa nr. 2. (2) Excepțiile de la măsura carantinei prevăzute în Hotărârea Comitetului Național pentru Situații de Urgență nr. 36, cu modificările și completările ulterioare, nu se aplică persoanelor care sosesc din Danemarca.

Art.4 – Se modifică art. 3, lit. o) din Hotărârea CNSU nr. 36 din 21.07.2020 care va avea următorul cuprins: o) membrii misiunilor diplomatice, oficiilor consulare, ai altor reprezentanțe diplomatice acreditate la Bucureşti și posesori de pașapoarte diplomatice, pe bază de reciprocitate, personalul asimilat personalului diplomatic, membrii Corpului Diplomatic şi Consular al României şi posesorii de pașapoarte diplomatice şi de serviciu, precum şi membrii familiilor acestora;

Art.5 – Prezenta hotărâre se comunică tuturor componentelor Sistemului Național de Management al Situațiilor de Urgență, pentru punere în aplicare prin ordine și acte administrative ale conducătorilor acestora. Art.6 – Anexele 1 și 2 fac parte integrantă din prezenta hotărâre.

Consultă documentul aici:

Hotararea CNSU nr. 54 si anexe (2)

 

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. BINE CA SE ORGANIZEAZA CONCURSURI „CU DEDICATIE” PT. OCUPAREA FUNCTIEI DE MANAGER IN SPITALELE CARE SE AFLA IN SUBORDINEA AUTORITATILOR ADMINISTRATIVE CONDUSE DE PSD, CE CONTEAZA OAMENII CARE MOR PE CAPETE?!!!!!!!
    IAR ORBAN SI IOHANNIS SE FAC CA NU VAD! USL FUNCTIONEAZA!

  2. „Se propune aprobarea organizării ceremoniilor oficiale dedicate Zilei Naționale
    a României în piața Arcului de Triumf din municipiul București, cu participarea a cel
    mult 400 de persoane, precum și în municipiile reședință de județ, cu participarea a cel
    mult 100 de persoane, fără participarea publicului…” – deci doar cu politicieni. Festivismul si megalomania, bata-le vina…

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.