G4Media.ro

De ce nu funcționează stațiile de încărcare a mașinilor electrice din Galați:…

Sursa foto: Pexels

De ce nu funcționează stațiile de încărcare a mașinilor electrice din Galați: muncitorii au aruncat ambalajele la gunoi, dar codurile de activare erau în cutiile aruncate

Primele stații de încărcare pentru automobile electrice au fost montate în municipiul Galați, dar ele nu funcționează. Primarul orașului, Ionuţ Pucheanu, a explicat motivul, potrivit publicației Viața Liberă, care citează un interviu de la Pro Lider FM.

E vorba despre neglijența muncitorilor, care au aruncat ambalajele ce conțineau și codurile de activare pentru stațiile de încărcare.

”Am să fiu de o sinceritate nedemnă de un om politic şi de administraţie. Pentru că au fost primele montate în Galaţi şi nimeni nu a ştiut care, cum şi cu ce se mănâncă, după ce le-am dat la Electrica, ne-am lovit de o altă problemă, pe care într-o oarecare mare măsură am remediat-o. Pentru că nu era problema Primăriei, ci a constructorului, cel care le-a montat. Evident, după ce au fost montate aparatele, cutiile în care au venit aceste dispozitive au fost aruncate. În aceste cutii erau însă şi codurile de activare, pentru fiecare în parte. Aceste coduri de activare au dispărut odată cu cutiile. Pentru că n-a ştiut nimeni, fiind primele, că, odată montat şi băgat cablul în el, ai nevoie de cod de activare”, a declarat primarul.

El a spus că, în cele din urmă, firma care a montat stațiile a recuperat codurile de la producător, iar într-o săptămână acestea ar putea deveni funcționale.

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

12 comentarii

 1. Braila si Galati sunt Orasele Doreilor din Romania.

 2. Dorei sunt cei care le au montat, firmele, cateodata mai trebuie si cate un inginer, tehnician ceva nu doar Dorei musnculosi!!!

 3. Cu dorei pana la urma au instalat chargere.
  In capitala inca reparam tevi, ca banii i-am dat la poleiala!

 4. In Romania, citirea instructiunilor de utilizare este exceptia, nu regula… De prea multe ori sunt nevoit sa „depanez” mintea utilizatorului si nu aparatul care refuza sa functioneze. Asta e atunci cand ai de a face cu o natie de inteligenti…

  • Exact, in orice domeniu. Nu mai vorbesc de serviceurile auto, alea care se pretind mari, nu se respecta nicio o instructiune data de producator. In multe nu exista chei dinamometrice.
   „Lasa ba ca nu stie neamtzul, merge si asa”. Asta-i caracteristica romaneasca, doar improvizatii.

 5. Imaginati-va cum au fost instalate daca nici nu au deschis cartile de instructiuni.

 6. ”Am să fiu de o sinceritate nedemnă de un om politic şi de administraţie.”
  oare ce inseamna asta?

 7. Pentru noi prospectul la medicamente, instrucțiunile de utilizare, sunt degeaba. Stim noi cum se face.

 8. Tipic românesc ,exact ca și tramvaiele lu’ „cuib de barză” mai lungi decât peronul, și mai late decât trebuie 🤪

  • Nu are nicio legătură,ești pe lângă subiect. Dar trebuia să vorbești ceva. Vezi că ăia ca tine au aruncat codurile.