G4Media.ro

De ce nu a fost Pavel Popescu ”bou” când l-a făcut ”securist”…

Foto: InquamPhotos / Octav Ganea

De ce nu a fost Pavel Popescu ”bou” când l-a făcut ”securist” pe Dan Voiculescu în direct la Antena 3: verdict oficial de colaborator al Securității comuniste, ”Felix” e acuzat că și-a turnat și rudele

Tânărul liberal Pavel Popescu a produs stupefacție în studioul Antenei 3 când a spus în direct ”Mai știu un partid înființat de un securist, Dan Voiculescu”. Mugur Ciuvică a încercat să dea o replică acidă, spunând că ”trebuie să fii mult prea bou ca să-l ataci pe Voiculescu pe tema asta, CNSAS a spus că Voiculescu nu a fost securist, i-au găsit două chestii de la serviciul lui că a dat informații la Securitate”. Care e realitatea?

Dan Voiculescu a fost declarat oficial colaborator al Securității ca poliție politică a regimului comunist. S-a întâmplat în 2006, când Colegiul Național pentru Studierea Arhivelor Securității (CNSAS) a dat verdictul în urma verificării dosarelor predate de SRI.

Voiculescu a atacat în instanță verdictul, dar a pierdut atât la Curtea de Apel, cât și la Înalta Curte, în 2011, rămânând cu verdictul oficial de colaborator al Securității. Și asta în ciuda faptului că Voiculescu semnase declarații pe propria răspundere când a candidat la alegerile parlamentare.

Acuzațiile CNSAS

Potrivit verdictului dat de CNSAS în iunie 2006, Dan Voiculescu a fost recrutat ca informator de Securitatea comunistă în februarie 1970, primind numele conspirativ „Mircea” şi ar fi ”relatat verbal despre contactele şi schimburile de pachete între sportivi români şi cei străini, cu prilejul campionatelor de box din 1969, despre schimburile de valută” şi apoi, în Republica Socialistă Cehoslovacă, unde a însoţit ca translator echipele româneşti de hochei pe gheaţă.

În 1973, Dan Voiculescu a fost recrutat de rețeaua din Direcția a 3-a, având numele de cod „Felix”. Din acel moment a dat o serie de note informative despre colegi, rude plecate in străinătate şi cetăţeni străini.

Printre cetățenii despre care a dat note la Securitate s-au numărat verişoarele sale, Paraschiva Silaghi şi Mikaela Kallbery. Acestea au și depus mărturie în procesul în care Dan Voiculescu a contestat verdictul de colaborare cu Securitatea.

Potrivit cererii de intervenţie în proces, Mikaela Kallbery susţinea că din cauza notelor date de Dan Voiculescu la Securitate părinții ei au fost arestaţi după ce au fost prinşi că deţineau în casă o bancnotă străină.

Voiculescu a fost, în perioada 1970-1982, şeful Departamentului de Comerţ Exterior la întreprinderea de stat Vitrocim, iar între anii 1982 și 1992 a fost director general al Biroului Bucureşti şi coordonator al proiectelor Internationale – Crescent Commercial& Maritime Ltd.Cyprus. Ulterior, el a fondat trustul media Intact, dar și o rețea de companii.

Cum motiva Înalta Curte în 2011 decizia de a respinge contestația lui Voiculescu la verdictul de colaborator dat de CNSAS (sursa HotNews.ro):

 • Recurentul-reclamant a furnizat informatii catre structurile politiei politice comuniste. Inscrisurile invocate de recurent, respectiv declaratia acestuia si declaratia autentificata a numitului N.M. nu dovedesc contrariul.
 • Prin Nota intocmita la 29.12.1977 si semnata cu numele conspirativ „Felix”, se prezinta informatia despre cetateanul austriac de origine româna L.G., care este preocupat de defaimarea politicii si metodelor comerciale folosite de România in relatiile internationale. In cadrul acestor preocupari, L.G. practica atacuri vehemente deschise, cât si tangente fine la probleme. Mai mult decât atât, in anumite situatii, L.G. da „solutii originale” pentru rezolvarea unor aspecte care dupa opinia dânsului, nu sunt corecte.
 • Este semnalata tendinta lui L.G. de a atrage spiritual si material anumiti cetateni români la fuga din tara sau luarea de pozitie revolutionara fata de legile tarii noastre.
 • In cuprinsul notei se mai arata ca cetateanul austriac lucreaza ca intermediar pentru exportul românesc de geamuri, bitum, materiale izolatoare si importul prin Forexim a diverselor articole de scularie si a dat de inteles ca ar fi dispus sa sprijine orice „intentie” salvatoare.
 • Informatiile rezulta din discutiile purtate in perioada 1974-1977 si, in finalul notei, se face o remarca ca este „posibila abordarea de catre noi a lui L.G.”
 • Colaborarea recurentului cu Securitatea este inscrisa in fisa personala a acestuia (proba noua in prezenta cauza) ce emana de la Ministerul de Interne – Directia a III-a. Potrivit fisei personale, recurentul-reclamant a fost recrutat ca informator de catre fostul serviciu 7 (Comercianti) si in timpul colaborarii a purtat numele conspirativ „Felix”. Inscrisul, chiar si in ipoteza in care nu este semnat de un ofiter de securitate a fost extras dintr-un dosar ce apartinea fostei Securitati – Directia a III-a, astfel incât prezumtia de veridicitate este pe deplin aplicabila.

Fragment din stenograma audierii lui Dan Voiculescu la CNSAS înainte de a primi verdictul (sursa: HotNews.ro):

Florin Magiar: Dvs dati o nota olografa in care spuneti urmatorul lucru: „Din discutiile purtate cu Leopold in perioada anilor ’72-’77 retinem preocuparea acestuia de defaimare a politicii noastre. Cat si a metodelor comerciale folosite in relatiile internationale.”

Dan Voiculescu: Si care e problema?

Florin Magiar: In cadrul acestor preocupari practic Leopold profera atacuri vehemente deschise, cat si… Mai mult decat atat in anumite situatii da solutii originale pentru rezolvarea unor aspecte care dupa opinia dansului nu sunt corecte. Semnalam, de asemnea, tendinta lui Leopold de a atrage material si spiritual anumiti cetateni sau luarea de pozitie a unor revolutionari fata de legile tarii noastre

Dan Voiculescu: Si ce e cu asta?

Florin Maghiar: Sunt de fapt radioscopiile politice ale unui cetatean strain.

Dan Voiculescu: Nu am voie sa am opinii politice? Cu atat mai mult ca aveam curaj sa am opinii politice. Se dorea sa fie atrasi romani sa fuga din tara. Nici acum nu sunt de acord ca romanii sa fuga din tara.”

Intrebat de numele de cod „Mircea”, nume conspirativ pe care membrii CNSAS considera ca Dan Voiculescu l-a avut cand a fost recrutat ca informator, omul de afaceri nu a recunoscut nici acest nume.

Cazimir Ionescu: Dar Mircea cine era?

Dan Voiculescu: Poftim?

Cazimir Ionescu: Mircea.

Dan Voiculescu: „Asta nu stiu”, se arata in redactarea inregistrarilor de la audirea lui Dan Voiculescu la CNSAS.

Foto: Dan Voiculescu (InquamPhotos / Octav Ganea)

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

81 comentarii

 1. E evindent ca ii securist. Doar pentru ca ciuvica striga mai tare nu inseamna ca nu ii. Dar na, ce sa faca omul ? Doar asta ii meseria lui , pentru asta ii platit, sa-si apere tatucul.

  • DA .PENTRU BANI TREBUIE SA INTELEGEM CA INDIVIDUL VOICULESCU CA SI INFORMATOR AL SECURITATI , PNTRU BANI A FOST CU ATIT MAI CRUD SI NEOMENOS , SI PERICULOS ; CHEAR SI CU (RUDELE APROPIATE )CHEAR MAI CRUD DECIT UN SECURIST CU ACTE IN REGULA .VEZI DECLARATILE ;VERISOARE DE GRADUL (1 ) CEI DE LA ( baligarul nr 3 ),sustine pina in pinzele albe finantatorul.???????

  • si meseria ta e sa mananci rahat pe.aici? :DD

  • domnule dan….va precizez ca suneti dezinformat total decizia data de cnsas in acest sens cred ca este destul de plauzibila numai dumneavoastra nu vedeti sau va faceti ca nu vedeti si incercati sa distorsionati adevarul

  • te compatimesc la cata prostie zace in caputul ala si asa minuscul pe care il ai

 2. Pavel Popescu a muscat mana care l-a harnit in USL si acolitii nu-i iarta aremenea imprudenta.

  • Postac scarbos, iar ai vorbit cand trebuia sa taci. Pavel Popescu este un pnlist tanar, n-a avut nicio treaba cu imensa ordinarie usl, coapta de javre ca antonescu si psd.

  • Auzi, ba basistule, dar „soluția imorală”, o mai tii minte? Dar, guvernul Boc 1, cu pesedistii lu’ Geoană, l ai uitat?! Doar base avea voie, nu… că era pt „popor”?! Da’, când ai votat o pe EBA, mai tii minte? Și PDL cu Udrea pe lista? Vorba celei de mai sus, USL a fost o porcarie, dar când văd bășiștii susținând asta, îmi vine sa borăsc!

  • Cam multe magarii. Cei 2 ani de guvernare PNL au fost si cu sprijinul solutiei imorale Voiculescu.

 3. Stati fkexati fratilor ca i face Codruta remote pe frayeri. Nu mai e mult.

  • lui codruta i s a aratat maimuta sta la scuteala ca este frig afara si nu ii place la racoare

  • kovesi sa isi vada de treaba ei ca numai rau a facut de cand ocupa functie mare la dna

 4. Un turnător nenorocit

  • Inca prinde manipularea ? Varanul a fost director al unei firme a securitatii din strainanate, pe vremea in care nici pina in ungaria nu plecai fara eforturi mari, de cele mai multe ori fara succes. Mai crede cineva ca asemenea post era dat pe mina unui simplu turnator ? pe pariu ca a fost general de secu, chiar daca cnsas nu are acces la astfel de documente. A vazut cineva dezvaluiri de la cnsas cu privire la ofiterii de securitate, nu doar la nefericitii de turnatori ? Pai cum ? Am avut securitate, dar nu existau ofiteri ?

  • Florin, corect spus.

   Oamenii se iau de faptul ca ala a turnat apropiati, chiar familie, catre Secu. Aia e mizerie uriasa umana, dar e o chestie limitata ca influenta. Omul a inceput ca un turnator sinistru, dar a terminat ca ofiter de securitate in anii 80, fiind directorul companiei Crescent, firma tampon prin care securitatea facea rost de valuta.

   Întreprinderea de Comerț Exterior (ICE) Dunărea a fost o companie de comerț exterior din România comunistă. Înființată prin Decretul C.S.382/15.10.1982, Întreprinderea de Comerț Exterior Dunărea a fost concepută ca o firmă a Securității, cu indicativul de Unitate Militară 0107, structură cuprinsă în UM 0544 – Centrul de Informații Externe

   Relația cu partenerii externi se realiza prin Crescent Commercial and Maritime și reprezentanța din București, condusă de Dan Voiculescu.

   Absolut toti directorii ICE Dunarea erau generali, toti ofiteri acoperiti ai Securitatii. Dan Voiculescu, la fel.

  • pe vorbe putem spune multe insa pe probe nimic deci vorbiti numai cand aveti probe nu asa la intamplare

 5. Haide bre, doar nu l-ati luat pe Ciuvica in serios? Minca si el cacat, conform indatoririlor de serviciu.

  • Sa mance, frate, dar sa nu urle ca un descreierat. Poate sa mance si fara agresivitate.

  • Ciuvica , daca nu ar minca cacat si nu ar fi agresiv , ar mai fi tinut la usa abjectei A 3 ? De altfel , nici nu cred ca poate sa-si cistige piinea in mod cinstit !

  • ceea ce ati enumerat mai sus cred ca mancati dumneavoastra cu gura plina

  • o indatorire de serviciu mancatul de kkt este la dumneavoastra nu la ciuvica,bine ia mai zis la pustiulica ala care nu prea avea cuvintele la el

 6. Daca astazi justitia e pe un butoi de pulbere , i se datoreaza si acestui turnator, in mod covarsitor

  • nu din cauza lui voiculescu este justitia asa cum este in romania serios acum hai sa fim realisti

  • nu are nicio legatura cu subiectul justitia a fist manevrata de presedintele basescu si controlata in totalitate nu are treaba voiculescu cu asa ceva si nici cu ce a zis ciudatul ala de popescu un neica nimeni cu felinarele de cal

  • justitia este asa de pe timpul lui basescu el a subjugat o si a facut din ea ce a vrut prin diferitii oameni pe care ii avea plus serviciile secrete

 7. Foarte corect. Dacă era securist, asta e – era meseria lui. Dar otreapa a fost TURNATOR odios, informator benevol, adica un JEG de o rară infamie. Greu de gasit ceva mai scârbos decât viermele numit Voiculescu si slugile lui (de la Latrina 3, inclusiv Tzatza Fiera care mânca biiip cu polonicul).

  • numai cuvinte frumoase aveti cred ca va caracterizeaza pe deplin

  • de o rara infamie esti tu si toata familia ta de securisti care acum pozati in mari capitalisti deci mai usor cu pianu pe scari ca se zgarie

 8. Absolut okay articolul impotriva lui Voiculescu!! bravo G4Media. Astept un articol de o pagina despre securistul Ciolos si partidul lui securist. Hai va pup!

  • Ca sa il parafrazez pe Cocosila, esti prost… Atat meriti.

  • Calitatea lui Ciolos este incompetenta nu securitatea.

  • DA .PENTRU BANI TREBUIE SA INTELEGEM CA INDIVIDUL VOICULESCU CA SI INFORMATOR AL SECURITATI , PNTRU BANI A FOST CU ATIT MAI CRUD SI NEOMENOS , SI PERICULOS ; CHEAR SI CU (RUDELE APROPIATE )CHEAR MAI CRUD DECIT UN SECURIST CU ACTE IN REGULA .VEZI DECLARATILE ;VERISOARE DE GRADUL (1 ) CEI DE LA ( baligarul nr 3 ),sustine pina in pinzele albe finantatorul.???????

  • pot sa iti zic unde sa ne pupi? 🙂 🙂
   esti mai prost ca noaptea. nici nu meriti explicatii de ce, e pierdere de timp cu astia ca tine.

  • Hi mã partizane franz r u okay lol.Un articol f bun despre tătucii tăi media sau poate chiar spirituali este pe g4media și nu numai „Cum se vede presă românească la ambasada SUA” .Oricum dații înainte cu tupeu că-i bine lol

  • eu nu as zice ca este un articol ok la adresa lui voiculescu mai ales ca asta cu securitatea este fumata de foarte mult timp sunt atatea dovezi ca omul nu a fost colaborator al securitatii si tot ceea ce se spune este doar propaganda nociva

  • rodica vitalaru, ce dovezi madam? Daca avea Voiculescu dovezi nu le-ar fi prezentat la proces? Ca ce a prezentat s-a vazut, era hartie igienica, nu vreo dovada.

  • de mult timp se incearca dafaimarea unor persoane folosind o propaganda ieftina de pe timpul raposatului insa oamenii s au schimbat nu mai cred in articole denigratoare si in fake news

 9. Acest personaj sinistru este unul din cei mai odiosi mafioti din Romania postdecembrista. Dupa ce a deturnat si si-a insusit sute de milioane de dolari din „averea” securitatii, nu a incetat nicio clipa sa saboteze fragila democratie romaneasca sistatul de drept. Este cel care a a lansat idea ca pentru a avea puterea trebuie sa controleze Justitia. Va veni, totusi, ziua cand va trebui sa raspunda pentru toate ticalosiile sale si pentru averea fabuloasa cladita cu banii poporului roman.
  Alaturi de el, vor trebui sa raspunda si cei care l-au facut scapat dupa 1989 si nu l-au intrebat niciodata despre provenienta banilor cu care si-a cladit imperiul murdar. Idem, pentru slugile credincioase de la antena 3 care continua sa atace pe toti oamenii cinstiti care isi doresc o tara fara penali si fara mafioti. Lor li se datoreaza , in masura covarsitoare, fractura din societatea romaneasca .

 10. Anunt de mica publicitate:
  ”Cumpar harnasament din piele de varan, pentru una bucata armasar mancator de jar… Doritorii sunt rugati sa jupuaie bestia cu maxima atentie, nefiind acceptate gauri mai mari de 7,62 mm…”

 11. „”. Observ doar că „analistul” cu pricina e cineva despre ale cărui competenţe reale nimeni nu ştie nimic. Nu ştim cu ce se ocupă de fapt, ce-a făcut în viaţă, ce merite îl recomandă ca să vorbească, seară de seară, naţiunii, despre dreptate. În plus, strigă, se răsteşte, vorbeşte incontinent acoperind eventualele replici ale celorlaţi invitaţi, are certitudini de beton şi agresivităţi de mardeiaş (fără muşchi). Înainte să devină un fel de Terente al postului unde prestează, l-am văzut, cred, de două-trei ori în viaţă, fie stînd drepţi, cu zorzoane, la uşa cabinetului lui Emil Constantinescu, fie hingherit de Adrian Năstase pentru nu ştiu ce scandal. În rest, afişează mereu aceeaşi mină prost dispusă, acelaşi discurs obsesiv-compulsiv, aceeaşi bădărănie necontrolabilă. Dacă i-aş fi mai aproape, l-aş sfătui, amical, să se apuce de vreo treabă mai consistentă. Există modalităţi mai productive de a trăi, decît să atîrni, zi de zi, de beregata altora… Dar se vede treaba că domnul acesta e indispensabil pentru postul în care „activează” exact aşa cum e: pe post de bîtă.. Ce pot să mai zic? Spune-mi ce indispensabili ai, ca sa-ţi spun cine eşti.”
  – Il recunoasteti?

 12. Nu securist! Turnator la Securitate!! O unealta abjecta a unui stat represiv, un vierme mizerabi, care-si turna pana si rudele, in schimbul unor beneficii. Securitatea nu ar fi fost atat de puternica, fara sprijinul unor astfel de javre…..

 13. Numai un om de kkt se inscrie in PNL. Dacă mai si merge cu nonșalanță la antene e si impertinent. Data viitoare poate il bate civică!

 14. 1° Meseria de securist, este o meserie ca oricare alta. Nu cu ei avem noi treaba.

  2° Turnatorii (cazul nemernicului din articol) sunt cei care trebuiesc numiti „turnatori” in absolut toate ocaziile. Oriunde apar, le trebuie amintit ceea ce au facut.
  Aceste gunoaie, rebuturi ale societatii, trebuiesc aratati cu degetul in permanenta. Pana in lutima lor zi de viata. Reamintit in permanenta, raul produs. Singura posibilitate de a lor de a nu fi tratati in veci ca „turnatori”, este plata catre societate, a raului produs : privarea de libertate, in inchisoare.
  Insa, in Romania post-ceausista, nimeni nu a platit pentru raul comis. Romania a fost si este singura tara din fostul lagar comunist, care nu a facut public „turnatorii”. Este singura care ii protejeaza in continuare.
  De ce? Pentru ca in continuare, aceleasi lepre conduc tara. Ele si copii lor.

  Ce jeg uman. Ce jeguri umane, toti cei care schelalaie si se gudura la o ciosvarta aruncata de „turnator”, ajuns „om de afaceri”. Cata scarba imi provoaca asemenea personaje.

  Toata empatia mea pentru voi, cei care traiti in ROmania si nu reusiti sa scapati odata de jegurile acestea, care va otravesc vietile 🙁

  • ” Meseria de securist, este o meserie ca oricare alta. Nu cu ei avem noi treaba.”

   Oare? Aia se ocupau de recrutat turnatori, aia ii presau sa devina turnatori pe toti cei cu „probleme” (rude fugite, fosti detinuti politici, orientarea sexuala), aia particpau la urmarirea sau anchetele (extrem de dure, chiar si in anii 80) impotriva celor care aveau cea mai mica opozitie la guvern. Oamenii astia au recrutat inlcusiv minori, pentru a deveni turnatori.

   Asta e o meserie ca oricare alta? Zau?

   Ca sa nu mai vorbim de directia externa, adica de cei ca Voiculescu. Astia faceau rost de valuta pentru ce? Ce facea securitatea cu valuta? O folosea pentru operatii speciale. Stii ce fel de operatii? Iti spun eu, un simplu exemplu: iradierea repetata a directorilor de la Europa Libera, care au murit pe capete cu cancer galopant (Emil Georgescu si, imediat dupa, Vlad Georgescu).

   Deci, asta e o meserie ca oricare alta?

 15. Tara asta nu are viitor cu oameni de teapa voastra.
  Frumos vocabular aveti!

 16. La Ciuvica cred ca e o indatorire chiar fata de angamente proprii

 17. Da, Voiculescu e un vierme, da, Ciuvica latra in timp ce mananaca rahat. Dar problema e ca nu exista in acest moment in tot audiovizualul (mai exact in tv, care e urmarit de bizonul votant) nici o entitate libera, fara constrangeri editoriale sau principiale ca doar un post tv costa ingrozitor de mult.
  Singura alternativa este online-ul insa cei care pot vota pentru urmatorul nostru secol de intuneric nu il folosesc, pentru ca e un pic mai greu sa citesti.
  Iar Voiculescu poate fi eliminat doar daca i se iau toti banii . Degeaba da coltu, o sa ramana puii lui care o sa continue opera scarbavnicului tata.

  • Audiovizualul e important, dar nu mai e totul. Lucrurile se schimba. Sunt 11 milioane de utilizator de internet. Sunt peste 7 milioane de conturi active facebook.

   Chiar si la tara lucrurile se schimba incet-incet. Cei care lucreaza mult in afara se intorc cu alte idei, mult diferite fata de cele cu care au plecat. Si vorbesc in jurul lor si cu altii.

   Chiar PSD a sesizat asta, asa ca isi construieste o alta armata (bugetari, pensionari speciali, pensionari urbani, armata de partid construita in jurul resurselor publice sifonate). Chiar ei au dat legi impotriva celor 250.000 de asistati sociali din mediul rural, nu ii mai intereseaza prea mult.

   Dar stiu ca nu e simplu de luptat cu guvernarea asta, sunt ticalosi, au acces la resurse uriase, nu au nicio remuscare in a folosi iresponsabil banul public. Dar timpul nu tine cu ei, zic eu.

  • viermi sunt cei care scriu astfel de articole denigratoare la adresa unor oameni ca voiculescu care nu a avut nicio legatura cu securitatea cea pe care o tot invocati aici

 18. Nu a propus Voiculescu comision la turnătorie?nu știu cât la sută din amenda,prejudiciu recuperat…. RTV

  • un turnator dovediit a fost traian basescu nu voiculescu

  • mai bine cred ca l ai intreba pe ciolos cum sta treaba cu turnatoria ca el a cochetat cu asta el si familia lui de securisti infecti

 19. Interesanta nevoia de a explica de ce nu esti bou. P.S. DanTeo este unic. Dar când nu poti fi actorul vietii tale chinuite, te faci spectatorul vietii vedetelor tale. A bon entendeur, salut!

 20. Ce este super interesant este ca toata opinia publica romaneasca este cu ochii pe fostii colaboratori ai securitatii dar nu are nici cea mai mica informatie despre fostii colaboratori ai securitatii care acum sint patroni, pensionari cu pensii speciale, probabil unii înca activi in actualul SRI, altii probabil pe functii administrative importante, altii prin partide. Si de fapt asta e marea problema a societatii romanesti.

  • In a doua parte a comentariului voiam sa spun „cea mai mica informatie despre fostii MEMEBRII ai securitati”. Scuze!

 21. Hazna, hazna, dar toti se uita la ea.

 22. Pana la urma cine este aceasta nulitate de ciuvica? Ce a facut el in viata? Este medic pediatru? Este prieten cu emil? (constantinescu).
  NU! este un fel de „gica – maciucambos” al cretinilor de la haznaua 3, supervizata din strafundurile iadului de mr. voiculescu & ficele & pupincuristii H3. Un minus zero care se crede mai presus de toata lumea. In final, acest ciuvibata nu este decat un gainat.

  • un mare gainat sa va citez …este chiar pavel popescu ca are si fata de avorton cu ochelarii aia cur de borcan,asat asa pentru dumneavoastra daca aveati cumva dubii

  • caracterizati cumva pe domnul julien ciolos?

  • da da…urmeaza sa va mai plangeti si la papa de la roma,in loc sa va ocupati timpul cu lucruri serioase alergati dupa cai verzi pe pereti

 23. Ba chiar un mare BOU. Dacă se ducea la antene si cum deschidea gura spunea ce a spus si pleca era una. S-a dus la niste jeguri si cînd a degenerat discutia l-au făcut nou. Păcat ca nu l-au și batut.
  În altă ordine de idei un tînăr destept nu se inscrie in PNL, cel mai infect partid din Romania. Macar PSD joacă pe față !
  De 2 ori BOU !!!

 24. conform cnsas voiculescu nu a fost coloborator al securitatii si nu are nicio implicare in asa ceva deci ciocu mic dezinformatorilor care intoxicati presa cu tot felul de aberatii

 25. sincera sa fiu numai articole de fake news dati aecst subiect este vechi si nu este adevarat ceea ce spuneti daca o autoritate si a dat verdictul pe tema aceasta voi de ce mai zgandariti acum si rastalmaciti totul?

  • da,fake news este la putere in zilele noastre si din cate vad tot mai multe articole de genul acesta apar in spatiul public si virtual

 26. Aproape toate comentariile care il sustin pe Felix sunt facute de utilizatori cu nume feminin compus din nume si prenume scrise cu litere mici. Toate comentariile acestor useri au acelasi limbaj si aceeasi exprimare. Iti trebuie mai putin de 1 min sa obesrvi ca e unul si acelasi. As fi curios cum sunt platit oamenii astia? pe ora? per post? oare ce scrie in fisa muncii si oare la ce se gandeste seara cand ajunge acasa si se intalneste cu familia?

  • mai bine te ia duce la scoala si ai invata sa scrii sau vrei sa iti donez un dictionar

  • @Mihai – Observatia ta este foarte corecta. Varanu si-a angajat niste slugi idioate care se deconspira la prima aparitie. Au iesit ca sobolanii ca sa-si apere stapanul ticalos. Mai , baieti ,
   stati linistiti ca acusica va trebui sa iesiti la lumina . Nu mai este mult pana va iesi la iveala si adevarul gol – golut despre dihania pe care o aparati. Pana atunci, mai rasfirati, mai rasfirati ca va calcati pe neuroni !

 27. suspiciune,paranoia,uitat peste umar,neincredere toate acestea constituie incredientul perfect care te ridica pe tine la rangul de mare sluga

 28. pe cine intereseaza subiectul acesta?va spun eu pe nimeni faceti dracu ceva constructiv nu mai stati degeaba