G4Media.ro

Cum vrea să omoare PSD confiscarea extinsă

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

4 comentarii

  1. Si totusi….

    Aceasta enumerare de articole de lege nu are nicio relevanta, atata vreme cat cititorul de rand nu are un termen de comparatie.
    Daca lista respectiva este prezentata pe Antena 3, toti spectatorii postului le considera avenite si corecte.
    Daca ele sunt prezentate aici, toate par a fi niste abnormitati si niste nelegiuiri.
    Poate ca toate aliniatele sunt absurde, dar poate ca multe dintre ele exista si in sistemele de justitie ale altor tari din UE.
    N-ar strica sa va dati silinta sa prezentati cititorilor si o paralela cu justitia din Germania, Olanda, Franta, Belgia, Italia, Austria, Danemarca, Suedia, Finlanda… Ca altfel riscam sa devenim mai catolici decat Papa.

    • Tocmai asta e ! G4Media.ro nu se adreseaza cititorilor „de rand” si are ca deviza motto-ul facut celebru de „Academia Catavencu” : „Cititorii nostri sunt la fel de inteligenti ca si noi!”

      PS. Articolul desi trateaza o tema „tehnica” este suficient de clar (daca este citit cu atentie)!

      PPS. Parerea mea este ca-i suficienta comparatia intre ce avem in prezent si ceea ce vor sa avem in viitor. In domeniul Justitiei nu trebuie neaparat sa ne comparam cu „vesticii”, ba chiar este contraproductiv deoarece, ne-am comparat iar rezultatul a fost ca pedepsele au fost micsorate sau or sa fie micsorate, termenele de prescriptie la fel, modificarea textelor de lege ce incriminau unele infractiuni, la fel !

  2. GUI Diff Tool… cu vechea si noua lege… dar oricum sa ne mai spuna cum e cu oportunitatea. E urgent sau nu?
    Mai bine ar revizui OG 82/2000 ca ne omoara RAR-ul pe toti cu ea prin lipsa transparentei…

  3. MCV -ul cuprinde cerinte detaliate privind implementarea confiscarii extinse in Romania. Oricum multe din autoritatile publice refuza cu rea-credinta sa se constituie parte civila in procesul penal si astfel sa recupereze paguba facuta in urma unei infractiuni. Reactia societatii civile ar trebui sa fie pe masura unor asemenea aberatii juridice. Nu putem spera sa progresam daca banii nostri dispar in patrimoniul unor infractori, iar gaurile sunt acoperite tot de noi. Si atunci ne intrebam de ce nu avem spitale, scoli, autosrazi ?