G4Media.ro

Consiliul Județean Sibiu angajează avocați pentru Spitalul de Psihiatrie / Instituția a…

Sursa foto: Turnul Sfatului

Consiliul Județean Sibiu angajează avocați pentru Spitalul de Psihiatrie / Instituția a fost dată în judecată de un infirmier acuzat că a violat 3 femei / Acesta cere daune morale de 100 de mii de euro

Conducerea Consiliului Județean cere votul consilierilor pentru a angaja avocați pentru a reprezenta în mai multe procese Spitalul de Psihiatrie, scrie Turnul Sfatului, care citează un proiect de hotărâre c se află pe ordinea de zi a ședinței din această lună.

Se motivează prin faptul că în această instituție există doar doi consilieri juridici care au un ”volum de muncă foarte ridicat”.

Într-unul din dosarele pentru care se cere sprijinul unor avocați din exterior este cel în care infirmierul care este acuzat că ar fi violat 3 femei internate aici, cere daune morale de 100 de mii de euro după ce nu a mai fost lăsat să-și desfășoare activitatea pe secția unde obișnuia să lucreze înainte de acuzații.

Acuzații de viol, de hărțuire sexuală, gesturi de favoritism, neimplicarea conducerii în rezolvarea problemelor interne și multe alte acuzații planează în Secția II a Spitalului Clinic de Psihiatrie „Dr. Gheorghe Preda” din Sibiu.

Toate acestea au fost aduse la cunoștință ziarului sibian prin acte și conversații între angajații secției. În momentul de față unul dintre angajați este cercetat penal după ce trei paciente l-au acuzat de viol și hărțuire sexuală.

 

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter