G4Media.ro

Consilierul PMP din Mogoșoaia și-a dat demisia din partid, după ce a…

Consilierul PMP din Mogoșoaia și-a dat demisia din partid, după ce a agresat-o pe consiliera USR / El își pierde mandatul de consilier local

În urma scandalului de la Mogoșoaia, în care o consilieră locală de la USR a fost bruscată și agresată în forul de ședință, în contextul în care aceasta s-a opus votului pentru un proiect imobiliar de anvergură, apare prima demisie. Consilierul PMP, Dinu Gheorghe și-a înaintat demisia din partid (foto jos). El își pierde automat și mandatul de consilier local.

Dinu Gheorghe, împreună cu consilierul PNL Valentin Ene, au agresat-o și amenințat-o pe Felicia Ienculescu-Popovici de la USR în cel mai josnic mod. După ce imaginile și filmarea cu întreg scandalul au fost date publicității, liderul PNL Ilfov a anunțat că Valentin Ene a fost „suspendat” din toate funcțiile politice.

Suspendarea nu conduce însă la pierderea mandatului de consilier local, așa cum se întâmplă în cazul lui Dinu Gheorghe de la PMP, căruia liderul formațiunii, Eugen Tomac, i-a cerut să demisioneze din calitatea de membru al partidului.

Fără mandatul de consilier al lui Dinu Gheorghe, primarul liberal din Mogoșoaia, Paul Mihai Nicu Precup, nu mai are majoritatea absolută de 2/3 din voturile consilierilor, care îi permite să adopte proiectele ce țin de domeniul public.

Procedural însă, până când PMP ia act de demisie și notifică forul administrativ local, până când se desemnează un alt înlocuitor de pe lista de supleanți – care și acele trebuie să treacă printr-o procedură de avizare la Tribunal – Dinu Gheorghe mai poate rămâne în Consiliul Local să voteze, conform doleanțelor primarului din Mogoșoaia.

În prezent, locurile din Consiliul Local Mogoșoaia sunt împărțite astfel: 8 PNL, 4 USR, 2 PMP, 1 PSD

Reamintim interesul desoebit al unor grei din politică, care dețin terenrui în Mogoșoaia, fiind implicați în acest amplu proiect despre care G4Media a scris aiciaici și aici

Citește și

Consiliera USR agresată de doi colegi de la PNL și PMP va cere să fie însoțită de poliție la ședințele Consiliului Local Mogoșoaia/ Dacian Cioloș și Dan Barna participă la ședința de vineri

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

14 comentarii

 1. Ce onoare frate?
  N-are cei 7 ani de acasa dar are… oroare!

 2. Ahahahahahahaha!

  DEMISIA DE ONOARE

  Baaaaaaaaaa

 3. Cel de la PNL nu-și dă demisia, PNL încurajează atacurile, ca să apere mafia imobiliară.

 4. Nicio problema, va trece la usl, de oameni ca EL e mare nevoie.

 5. Onorat ai fi daca ai ajunge la puscarie.

 6. La paie, animalule!

 7. Fi v ar prostul de ras! Sunt sigur ca nu ai loc sa iei o palma de el pe acolo! Vor batista pe țambal.

 8. Asta și onoarea?! E la fel cum ai spune hauristii și inteligenta! Sau pezdistii și cinstea! Sau peneleii și moralitatea! Sau udemereii și onestitatea!
  Onoarea la ei este ca doctoratul multora din tara asta! Nu mai are nicio valoare!

 9. Parlamentul a pierdut un posibil candidat, cu asa persoane si comportamente traim in anii 2000 ca la 1600

 10. „Reamintim interesul desoebit al unor grei din politică”… Pe bune? Gorghiu si inca 2 cu terenuri ce insumeaza(la indiviziune si nu separat) niste mii de metri, spuneti voi ca fac legea? sunt unii dintre proprietarii cu cele mai mici suprafete in proprietate, si voi spuneti ca e un mare tun. imobiliar?
  ar trebui sa a veti un simt la proportiilor totusi, ca jurnalisti, si sa informati corect despre tot ceea ce reprezinta acest proiect, inclusiv de la persoane care au cedat parte din teren, nu multe, peste 70% din total proprietari, din toate zonele supuse exproprierii, si lumea sa fie informata, fara a trage dumneavoastra hamurile articolelor.
  Zic..

  • Ești un postac USL.
   Zic..

 11. La puscarie!

 12. Ar trebui sa fim mai omenosi. Oare pe doamna agresata, o mai doare telefonul?

 13. De ONOARE cică. Nerusinatul.