G4Media.ro

Coloana sonoră a filmului „Terminator 2” şi ”My way” a lui Frank…

Sursa foto: Alexander NEMENOV / AFP

Coloana sonoră a filmului „Terminator 2” şi ”My way” a lui Frank Sinatra, muzica aleasă la înmormântarea disidentului rus Alexei Navalnîi

În timpul înmormântării lui Alexei Navalnîi, la Moscova, a fost redată coloana sonoră a filmului „Terminator 2: Judgment Day”, precum şi melodia „My Way” de Frank Sinatra. Oponentul rus, care a murit la 16 februarie la vârsta de 47 de ani, a fost înmormântat vineri, în prezenţa celor dragi şi a miilor de susţinători, transmite News.ro.
 

 

Алексей считал «Терминатор-2» лучшим фильмом на земле. На его похоронах сыграли музыку из финальной сцены pic.twitter.com/qfh6teCFvQ
— Кира Ярмыш (@Kira_Yarmysh) March 1, 2024 

La sfârşitul înmormântării, în timpul înmormântării lui Alexei Navalnîi, coloana sonoră a filmului „Terminator 2: Ziua Judecăţii” a sunat în cimitirul Borisovo. Lungmetrajul lui James Cameron, lansat în 1991, a fost favoritul adversarului rus, potrivit purtătorului său de cuvânt, Kira Iarmich.

Coloana sonoră a filmului „Terminator 2”, care evocă în special teme precum liberul arbitru sau rezistenţa împotriva ordinii stabilite, a fost compusă de Brad Fiedel, cel care a compus şi muzica primului film.

Cântecul „My Way”, cântat de Frank Sinatra, s-a auzit şi la înmormântarea adversarului rus. Piese care au o anumită rezonanţă cu luptele conduse de Alexei Navalnîi împotriva puterii ruse.

Mii de susţinători s-au adunat vineri pentru a-i aduce un omagiu fostului activist anticorupţie, care a murit în urmă cu două săptămâni într-un centru penitenciar din Arctica şi în împrejurări care încă ridică semne de întrebare. Cel puţin 45 de persoane au fost arestate în marginea mitingurilor în sprijinul bărbatului care l-a sfidat de mai multe ori pe Vladimir Putin, acuzat de ţările occidentale că este responsabil pentru moartea sa.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...