G4Media.ro

Ciolacu confirmă schimbarea din funcție a directorului Portului Constanţa: Era un dezastru…

sursa foto: Portul Constanța

Ciolacu confirmă schimbarea din funcție a directorului Portului Constanţa: Era un dezastru acolo

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a confirmat marţi că directorul Portului Constanţa, Florin Goidea, a fost schimbat din funcţie după ce i-a expirat mandatul. Reamintim că surse apropiate discuțiilor au declarat în urmă cu patru zile, pentru G4Media, că Florin Goidea a fost schimbat din funcție cu Florin Vizan, susținut de PSD. Lui Goidea, care a venit în funcție odată cu Guvernul Cîțu, i-a expirat mandatul în 15 august.

Întrebat, la sediul central al PSD, de ce a fost schimbat directorul Portului Constanţa, Ciolacu a spus, potrivit Agerpres: „Eu, personal, nu am avut vreodată vreo discuţie în ce priveşte împărţirea Portului Constanţa sau altor posturi care nu sunt politice. Din câte ştiu, acolo a expirat un mandat şi a fost o schimbare”.

Liderul PSD a adăugat că a fost împreună cu ministrul Transporturilor în Portul Constanţa şi a văzut că lucrurile nu funcţionau cum trebuie.

„Eu îmi aduc aminte că am fost împreună cu ministrul Transporturilor de două ori în Portul Constanţa. Îmi aduc aminte că şi prim ministrul a fost în Portul Constanţa şi de nenumărate ori a fost ministrul Transporturilor, pentru că ne-a găsit nepregătiţi acea zonă şi categoric lucrurile nu funcţionează, cel puţin când am fost eu cu domnul ministru nu funcţionau cum ne-am fi dorit să funcţioneze lucrurile în Portul Constanţa. Era Portul Constanţa vreo oglindă, era totul ok? Eu îmi aduc aminte că am găsit un dezastru acolo”, a spus Ciolacu.

Florin Goidea și-a preluat mandatul în 28 decembrie 2020, atunci când l-a înlocuit pe Costel Stancă, la expirarea mandatului acestuia din urmă. Goidea și-a preluat mandatul la câteva zile după învestirea Guvernului PNL-USR condus de Florin Cîțu.

În mai 2022, noul șef al Portului Constanța, Florin Vizan, a fost numit la conducerea Direcției Regionale de Drumuri şi Poduri Constanța, din cadrul CNAIR (Ministerul Transporturilor). Vizan a mai activat și în conducerea Petromin, CNAPMC, dar și la Oil Terminal pe vremea când făcea politică în Partidul Democrat Liberal (PDL), conform ziuaconstanta.ro.

Conform celei mai recente declarații de avere, depusă în iunie 2022, Florin Vizan deține un teren intravilan de 1154 mp în stațiunea Neptun (2001), trei terenuri extravilane în localitatea constănțeană Corbu, dobândite în 2015, în suprafață totală de 10 hectare și un teren extravilan în municipiul Constanța de 9000 mp (2006).

Vizan mai deține două spații comerciale, în Brașov (2007) și Neptun (2009), un scuter Kymco 50, trei ceasuri de bărbați de 18.000 de euro și 3 ceasuri de femei de 20.000 de euro, dar și bijuterii de 20.000 de euro.

Are în conturi 1.236.704 lei, 4830 euro și 129 de dolari. Are acțiuni la 10 firme și are de primit un împrumut de 479.407 lei de primit de la o persoană fizică, dar și împrumuturi de recuperat în valoare de 4.513.870 de lei de la 10 firme.

Pe de altă parte, Vizan are de restituit 146.500 de lei, bani pe care i-a împrumutat de la o persoană fizică. Vizan are venituri modeste, de doar 2000 de lei lunar, provenite de la două firme. Soția lui, Iuliana Virgina Vizan, este profesor la o școală generală din Constanța, de unde primește puțin peste 5000 de lei/lună. Soții Vizan au mai câștigat din chirii, în medie, 12.300 lei/lună.

În declarația de interese depusă în iunie 2022, Vizan apare acționar în 10 firme.

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

13 comentarii

 1. Porcii useristi nici la abator nu sunt primiți.

  • Să-i pupi în cur pe toți useriștii!

  • Cum se face că socialiștii sunt putrezi de bogați?

  • Ce mizerie de biped poti arăta că ești prin aceste vomitături pe care tu le jignești numindu le comentarii, băi moluscă,că până și guvidu are un neuron mai mult ca tine.
   Useristii is marionete in politroaca românească de 8,9 ani si efectiv pe lângă ciolan de un an,doi.Scursurile care au lins ciolanul de 32 de ani,de la cpun,fsn,si usl de azi,care au izgonit milioane de români prin toată lumea,care au distrus orice urmă de conștiința națională, care au evaporat orice minimă intenție de evoluție economică, culturală, socială a acestui popor din care scârboșenia ta face parte,ce au făcut mă javră umană??Scursură de hazna,ce ești!!!

 2. „Liderul PSD”… liderul Ciuca.
  Nu va e clar ca cel care administreaza bugete NU e direct responsabil?
  In loc sa vorbeasca despre audit, proceduri de lucru, norme respectate – ne spune ce a vazut el cu ochii lor.
  Intrebarea ar fi… e ISO 9001 o necesitate la institutiile de stat si daca dam putem pune baza pe etalonul romanesc in materie?.

  • * pe pagina lor web scrie ca au „certificari”. deci sunt beton.
   Au avut ei o raca cu directorul. In acte sunt beton.
   Probabil ii va da in judecata si isi va recastiga postul, va obtine si daune si salariile neplatite

 3. Mai PSD-eilor oricine e mai specialist decat specialistii de la PSD.

 4. Urmeaza binecunoscutele smenuri, DNA e pe fir?

 5. Iarasi PSD-istii se cred specialisti.

 6. Daca doriti sa va lamuriti ce si cum va invit sa cautati informatii despre cei doi. Mie unuia imi pare ca a fost inlocuit un profesionist cu un praduitor marca PSD. Voua?

 7. Sa vedeti ce dezastru va urma de acuma incolo.

 8. Sa speram ca nu fac jocul rusilor si vor sa saboteze ca au pus-o.

 9. Dacă Ciolacu tăcea, filozof rămânea….
  Prin cele spuse de el, ciolacu confirma implicarea politicului în numirile la APMC. Goidea este un profesionist. Schimbarea lui este o pierdere pentru port.