G4Media.ro

SURSE Directorul Portului Constanța, Florin Goidea, a fost schimbat din funcție cu…

sursa foto: Info Sud-Est/ Imago Studio

SURSE Directorul Portului Constanța, Florin Goidea, a fost schimbat din funcție cu Florin Vizan, susținut de PSD/ Cine este noul șef al Portului Constanța și ce avere are

Directorului Portului Constanța, Florin Goidea, a fost schimbat din funcție cu Florin Vizan, susținut de PSD, au declarat sursele G4Media. Lui Goidea, care a venit în funcție odată cu Guvernul Cîțu, îi expiră mandatul în 15 august.

Florin Goidea și-a preluat mandatul în 28 decembrie 2020, atunci când l-a înlocuit pe Costel Stancă, la expirarea mandatului acestuia din urmă. Goidea și-a preluat mandatul la câteva zile după învestirea Guvernului PNL-USR condus de Florin Cîțu.

În mai 2022, noul șef al Portului Constanța, Florin Vizan, a fost numit la conducerea Direcției Regionale de Drumuri şi Poduri Constanța, din cadrul CNAIR (Ministerul Transporturilor). Vizan a mai activat și în conducerea Petromin, CNAPMC, dar și la Oil Terminal pe vremea când făcea politică în Partidul Democrat Liberal (PDL), conform ziuaconstanta.ro.

Conform celei mai recente declarații de avere, depusă în iunie 2022, Florin Vizan deține un teren intravilan de 1154 mp în stațiunea Neptun (2001), trei terenuri extravilane în localitatea constănțeană Corbu, dobândite în 2015, în suprafață totală de 10 hectare și un teren extravilan în municipiul Constanța de 9000 mp (2006).

Vizan mai deține două spații comerciale, în Brașov (2007) și Neptun (2009), un scuter Kymco 50, trei ceasuri de bărbați de 18.000 de euro și 3 ceasuri de femei de 20.000 de euro, dar și bijuterii de 20.000 de euro.

Are în conturi 1.236.704 lei, 4830 euro și 129 de dolari. Are acțiuni la 10 firme și are de primit un împrumut de 479.407 lei de primit de la o persoană fizică, dar și împrumuturi de recuperat în valoare de 4.513.870 de lei de la 10 firme.

Pe de altă parte, Vizan are de restituit 146.500 de lei, bani pe care i-a împrumutat de la o persoană fizică. Vizan are venituri modeste, de doar 2000 de lei lunar, provenite de la două firme. Soția lui, Iuliana Virgina Vizan, este profesor la o școală generală din Constanța, de unde primește puțin peste 5000 de lei/lună. Soții Vizan au mai câștigat din chirii, în medie, 12.300 lei/lună.

În declarația de interese depusă în iunie 2022, Vizan apare acționar în 10 firme.

 

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

6 comentarii

 1. Bine c-au pus un PSD-ist că nu mai plouă pe litoral cu atâtea avioane.

 2. Psd PNL ce mai conteaza. Tot un drac e.

 3. Guvernarea uslista la maxim 🤮

  • Lasă, tu Pisi, căci în Administrația, Publica, în CLC, În CJC sunteți și voi cei de la #USR PLUS Minus, în Combinație așa că Joc de Glezne
   Vedeți, să adoptați Naibii, mai Repede și la Constanța, ca în Domeniul, Alimentație,, Horeca
   Să, Eliminați, meniul de Mâncare Tradițional cu
   Cel, Glibalist & Reptilian
   Păianjeni
   Muște
   Viermi
   Gândaci
   Fecale
   Rame și ETC.

 4. lol, au zis ca al lor (PSD-istul) stie sa stoarca mai repede si mai multi bani decat celalalt … nu e vreme mai baieti, pana is vremurile tulburi tre strans la pusculita de partid

 5. Lasă, tu Pisi, căci în Administrația, Publica, în CLC, În CJC sunteți și voi cei de la #USR PLUS Minus, în Combinație așa că Joc de Glezne
  Vedeți, să adoptați Naibii, mai Repede și la Constanța, ca în Domeniul, Alimentație,, Horeca
  Să, Eliminați, meniul de Mâncare Tradițional cu
  Cel, Glibalist & Reptilian
  Păianjeni
  Muște
  Viermi
  Gândaci
  Fecale
  Rame și ETC.