G4Media.ro

Cine e Cristina Burciu, prima PSD-istă care anunță public susținerea pentru guvernul…

Cine e Cristina Burciu, prima PSD-istă care anunță public susținerea pentru guvernul Orban

Deputatul PSD de Cluj Cristina Burciu (50 de ani), care a anunțat miercuri că a decis să susțină învestirea Guvernului Orban, a fost numită recent în fruntea organizație de femei a PSD Cluj la propunerea controversatului lider al organizației județene, Liviu Alexa.

„Am făcut această propunere nu pentru ca e trendy și fancy să promovezi femei, ci pentru că avem nevoie de disciplina și capacitatea de munca a doamnelor, de ambiția și constanța lor, ca să putem promova Stânga la Cluj”, a declarat Liviu Alexa, în acel moment, citat de ziardecluj.ro, site pe care îl patronează.

Anunțul făcut de Cristina Burciu vine a doua zi după vizita electorală întreprinsă în județul Cluj de Viorica Dăncilă.

Burciu a devenit deputat de Cluj în 2016. Anterior, ea a lucrat în domeniul economic, fiind șefa companiei de apă din Turda și director al unor sucursale de bănci din Turda. Este licențiată în contabilitate la Universitatea Babeș – Bolyai din Cluj.

Președintele executiv al PSD Cluj, Adrian Mlădinoiu, a criticat miercuri după-amiază anunțul făcut de Burciu: „Da, cred că doamna Burciu s-a grăbit în momentul acesta să comunice, cred că greșește profund. Iar, așa cum președintele partidului a și declarat, există o decizie a Comitetului Executiv Național prin care toți cei care nu respectă decizia de a nu participa la cvorum pentru instalarea guvernului Orban vor fi excluși din partid. Cu atât mai mult cei care vor vota guvernul, vă dați seama”, a transmis Mladinoiu, citat de ziardecluj.ro.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. NAE DE LA IMPINS VAGOANE
    26.10.2019 la ora 11:01 am

    Guvernul trece din prima . Toata lumea o sa voteze, chiar si niste PSD-isti nominalizati sa faca asta si niste PRO la fel. Asa numitii contestatari ,vor fi apoi aratati cu degetul de catre partide , ce nu isi vor asuma faptele acestora si isi vor fideliza astfel electoratul , pe seama unor membri numiti sa faca asta tot de ei . Toate astea conform zicerii – nici usturoi nu am minat , nici gura nu ne miroase -. Doamna DANCILA va intra in turul doi al alegerilor sprijinita si de o imensitate de cetateni deja foarte virstnici ,dar care vor fi refidelizati prin intermediul primariilor de oriunde din tara, ce deja au primit fonduri cu care pot acoperi asta(ca ipoteza de discutie ) , dar nu direct, ci prin terti ,ce vor incerca ,ca posibilitate desigur nu ca adevar (este doar o posibila speculatie )sa adune grupuri mici de cetateni de o anumita virsta, de peste tot , sub diverse motive ce tin de umanul fiecaruia dintre noi si sa le reimprime ideea de excelenta a candidatului PSD , unde de buna seama se vor regasi cu totii .Cei doi candidati si ne referim acum la cel al PRO-ROMANIEI si al PMP, putem spune ca au un electorat ce din pacate nu creste ca numar de votanti si nici nu prea au de unde mai capitaliza alti votanti . Nu au reusit sa sparga luciul apei si pe masura scurgerii timpului vor scadea in sondaje ,iar cei care au incercat sa ii voteze se vor intoarce la partidele mama si vor oferi votul candidatilor acestora . Candidatul USR a pornit din blocstarturi ca o racheta . A avut o sustinere nemaipomenita inca de la inceput ,dar din cauza greselilor proprii ,individuale, nu de partid ,incepind cu gaselnita de la nominalizarea drept candidat la prezidentiale si culminind cu presupusa implicare
    intr-o afacere cu fonduri europene, nu a reusit sa creasca in sondaje si cei care initial au dorit din tot sufletul sa isi ofere votul,nu au avut de ales si isi redirectioneaza preferinta catre Klaus Johannes . In zilele ce urmeaza o sa vedem doar o crestere ca numar de voturi atasata doar celor doi candidati PNL,PSD. Cetatenii inteleg deja inutilitatea votului acordat unor deja perdanti si isi vor canaliza si regrupa energia in sprijinul celor doi , functie de intelegerea fiecaruia si de sentimentalul atasat deciziei.

  2. Ce face frumoasa asta rosie, isi asigura batranetea?!