G4Media.ro

Cercetătorul american William B. Harvey este noul rector al Universităţii „Danubius” din…

Cercetătorul american William B. Harvey este noul rector al Universităţii „Danubius” din Galați

Consiliul de Administraţie al Universităţii „Danubius” din Galați a anunţat, joi, că numirea cercetătorului american William B. Harvey în funcţia de rector al instituţiei de învăţământ superior a fost aprobată de Ministerul Educaţiei, transmite Agerpres.

Potrivit unui comunicat transmis de universitate, cercetător şi manager recunoscut la nivel internaţional, Harvey preia conducerea pentru ca această instituţie să îşi extindă legăturile cu mediul academic internaţional prin calitatea, profesionalismul şi implicarea studenţilor, cadrelor didactice, absolvenţilor.

Înainte de a obţine funcţia de conducere la Universitatea „Danubius”, Harvey a fost cercetător eminent la Asociaţia Americană pentru Acces, Echitate şi Diversitate (AAAED) din Washington, DC.

William Harvey are o diplomă de licenţă în limba engleză de la West Chester University, un master în Fundamentele sociale şi filosofice ale educaţiei şi un doctorat în Antropologia educaţiei la Universitatea Rutgers. De asemenea, a primit o diplomă onorifică de doctor în ştiinţe de la Şcoala de Psihologie Profesională din Chicago.

„Această schimbare întăreşte Proiectul ‘Danubius, Universitatea noastră!’. Era nevoie ca o astfel de reconfigurare managerială să fie pregătită şi să se adapteze la viitorul învăţământului superior globalizat. Sosirea lui William în echipa noastră asigură grefarea expertizei modelului american de învăţământ superior asupra învăţământului superior din România. Acest parteneriat româno-american existent în managementul Universităţii ‘Danubius’ prefigurează consolidarea capacităţii universităţii noastre de a dezvolta noi programe de studiu dedicate studenţilor internaţionali. Prin urmare, este o etapă istorică a învăţământului superior românesc, un parteneriat ce a făcut ca viziunea antreprenorială a Universităţii „Danubius” să devină realitate, având un potenţial real de a depăşi orice indice de performanţă în materie de educaţie, cercetare şi inovare”, a declarat preşedintele Universităţii „Danubius”, Andy Puşcă.

Foto: Cercetătorul american William B. Harvey, rectorul Universității Danubius din Galați / Sursa: Universitatea Danubius

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

16 comentarii

 1. Cum nu mai sunt oamenii partidelor ?! Asta e culme in tara pilelor

 2. Minciuni gogonate…..

 3. Cum zice computerul cand esti tatalor: HUMILIATION!

 4. Felicitări. Asteptam si rezultate in urmatorii ani si dupa aia tragem linie.
  Stie limba româna? Nu ca i-ar folosi la ceva dar „noblesse oblige”

 5. Echitatea si diversitatea vor aduce multa educatie galatenilor.

 6. E doctor în „diversitate”? Ce fain! Să vedeți ce multi gălățeni se vor „diversifica”.

 7. Încă mai avem absolvenți cu 10de Ștefan Gheorghiu și nici Rusia nu e departe, nu văd ce ne lipsea în materie de comunism, marxism -leninism și economie politică de ne-am apucat de import de cadre. I-auzi ia, obiect de cercetare: acces, echitate și diversitate! Nu-l fură chinezii și p-ăsta, să-și împingă economia înainte cu descoperirile lui în materie de”diversitate”, doctor”onorific”ca și Ilie Năstase.Începe formarea de cadre”pe nou” joburi la stat, salarii, speciale, producție de imigranți pe cap de român „brost” fără servici.De ce să n-avem și noi faliții noștri, parcă tot mai mulți și mai 8mprăștiați prin lume.

 8. Gata! galatenii nu mai au nevoie de matematica, fizica, chimie, biologie, economie, inginerie. Se vor specializa in acces, diversitate si echitate. Bravo lor! Incet, incet, incepe …. Au biruit ei in tari mai mari!

 9. Cate universitati are galatiul? Danubius, dunarea de jos deja sunt 2…

 10. Onor comentatorilor de mai înainte ca au înțeles jegul si minciuna care se ascunde sub acele titluri!

 11. Accesul (sau ACCEPTul ?), Echitatea, Diversitatea, Gender Studies, Critical Race Theory si alte palavre neo-comuniste au pus SUA pe butuci, vedem chiar acum. Europa de Vest nu e departe, urmeaza Romania.
  Aviz părinților care-si trimit copiii sa studieze la Danubius, veti vedea curand cu ce idei se vor intoarce de acolo. Si singura solutie va fi sa le platiti o excursie in Coreea de Nord…

 12. Minunat estraordinar.
  Pas cu pas neomarxistii vor năpădi toate universitațile.
  Scoala de la Frankfurt își exportă ideile în toată lumea.
  Spalare pe creier la nivel universitar.

 13. Nu mai sunt studenți autohtoni si incearca sa aduca alohtoni..o sa umple Galatiul de africani si pakistanezi…paziti-va bre copii…

 14. Acum ne vine comunismul din America
  Înainte venea din Rusia..

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.