G4Media.ro

Câteva cazuri de şefi de instanţe care condamnă protestele magistraţilor: Numiţi de…

Foto: InquamPhotos / Octav Ganea

Câteva cazuri de şefi de instanţe care condamnă protestele magistraţilor: Numiţi de Secţia de judecători a CSM dominată de Lia Savonea, apropiaţi ai şefei CSM, soţii de pesedişti, magistrați cu probleme de integritate

30 de şefi de Curţi de apel din ţară au condamnat astăzi protestele din Justiţie. Ieri, 30 de şefi de Tribunale au cerut CSM să oprească protestele judecătorilor şi procurorilor. Listele cu cei 60 de şefi de instanţe care condamnă protestele conţin însă nume interesante.

Unii dintre ei sunt numiţi de Secţia pentru judecători a CSM în urma unor concursuri în care comisiile de examinare au fost desemnate tot de către Secţie. De exemplu, şefii de la Curţile de Apel Alba Iulia şi Constanţa, judecătorii Liviu Gheorghe Odagiu şi Marius Cristian Epure. Informaţia este publică, pe site-ul CSM.

Alţii sunt interimari numiţi direct de Secţia pentru judecători a CSM. De exemplu, potrivit site-ului CSM, şefele de la CA Braşov, Elena Barbu şi Nicoleta Hădărean sau Petrică Gudac, şeful Tribunalului Teleorman din fieful lui Liviu Dragnea.

De subliniat că, după modificările la legile Justiţiei operate anul trecut de către PSD-ALDE, întreaga carieră a judecătorilor (numirea în funcţia de conducere, sancţionarea, revocarea) este gestionată de Secţia pentru judecători a CSM.

Secţia este dominată de actuala şefă a Consiliului, judecătoarea Lia Savonea, reprezentantă a reţelelor vechi din Justiţie apropiate de PSD, potrivit surselor G4media din magistratură. De exemplu, soţul ei, avocatul Mihai Savonea, a fost coleg de cabinet cu senatorul PSD Cătălin Voicu, condamnat pentru corupţie în două dosare penale.

Alţi semnatari anti-protestele din Justiţie sunt consideraţi în sistem drept apropiaţi ai Liei Savonea. De exemplu, Erica Nistor, preşedintele CA Timişoara, cea care a candidat în tandem cu Savonea la alegerile pentru Consiliu, potrivit surselor G4Media.ro.

Printre semnatari sunt şi judecătoare soţii de pesedişti, cum ar fi Andra Corina Botez, preşedintele CA Ploieşti, sau magistraţi cu probleme de integritate în trecut, precum Norel Popescu, preşedintele Tribunalului Mehedinţi, cel căruia baronul PSD Adrian Duicu îi solicita consultaţii juridice, potrivit dosarului penal de la instanţă.

Trebuie precizat că cei 60 de şefi de instanţe vorbesc în nume propriu, nu în numele adunărilor generale ale instanţelor. Vezi mai jos pe larg cine sunt şefii de instanţe care au semnat împotriva protestelor din magistratură.

Unul dintre semnatarii scrisorii anti-proteste este judecătorul Liviu Gheorghe Odagiu, preşedintele Curţii de Apel Alba Iulia, numit în funcţia de conducere pe 1 ianuarie 2019 ca urmare a unui concurs organizat de Secţia pentru judecători a CSM. La fel, vicepreşedintele Emil-Adrian Hancaş, semnatar şi el al scrisorii anti-proteste. Potrivit site-ului CSM, în aprilie anul trecut, judecătorul Odagiu a fost numit interimar la şefia CA Alba Iulia, pentru 6 luni, de către Secţia pentru judecători a CSM.

La fel judecătoarele Elena Barbu, președintele Curții de Apel Brașov şi Nicoleta Hădărean, vicepreședintele aceleaşi Curți. Interimatul lor în aceste poziţii a fost prelungit cu încă 6 luni de Secţia pentru judecători controlată de Lia Savonea, în ianuarie 2019. Judecătoarea Barbu îi ţine locul Margaretei Ţânţ, membru CSM şi aliată cu Savonea în Consiliu.

 • UPDATE 1 Potrivit unor surse din magistratură, judecătoarea Elena Barbu este soţia lui Silviu Barbu, fost magistrat detaşat la MAE şi transferat acum la Curtea de apel Bucureşti. Silviu Barbu judecă unul dintre procesele dintre MAPN şi preşedintele Klaus Iohannis privind prelungirea cu încă un an a mandatului şefului Armatei, generalul Nicolae Ciucă.

Şefa CA Timişoara, Erica Nistor, a candidat în tandem pentru un post de membru CSM cu judecătoarea Lia Savonea, însă a câștigat doar ultima dintre ele, potrivit surselor G4Media.ro. Erica Nistor a fost naşa de cununie a judecătoarei Alexandra Rus de la Înalta Curte, alături de Alina Ghica, vicepreşedinte al Curţii de apel Bucureşti. În Ardeal se obișnuiește să fie două perechi de nași, potrivit aceloraşi surse.

Pe lista semnatarilor anti-proteste este de altfel şi Alina Ghica, judecătoarea care a anulat completurile de 5 judecători din 2018 de la Instanţa supremă şi o parte din prejudiciul din dosarul Tel Drum. Ea ocupă postul de vicepreşedinte al CAB cu delegaţie. Potrivit site-ului CSM, interimatul ei a fost prelungit de Secţia pentru judecători a CSM, pentru încă 6 luni, începând cu 21 februarie 2019.

Împotriva protestelor a semnat şi Elisabeta Roşu, preşedinte interimar la CAB, în locul Liei Savonea, care acum este şefa CSM. Interimatul judecătoarei Roşu a fost prelungit de Secţia pentru judecători a CSM, pentru încă 6 luni, începând cu 7 ianuarie 2019, potrivit site-ului CSM.

De altfel, judecătoarele Erica Nistor şi Elisabeta Roşu au făcut parte din comisia de examinare care au picat-o pe judecătoarea Alina Palancanu de la şefia Tribunalului Neamţ, după ce aceasta a patricipat la protestele împotriva modificărilor PSD-ALDE la legile Justiţiei şi au promovat-o pe Cristina Florea, o apropiată a Gabrielei Baltag, membru CSM şi aliată cu Lia Savonea. Vezi aici.

 • UPDATE 2 O altă semnatară este Luminiţa Ninu Criştiu, vicepreşedinte al CAB. În 2012, era preşedinte al Tribunalului Teleorman.

Pe lista şefilor anti-proteste este şi Andreea Ciucă de la Curtea de apel Târgu Mureş. Ea este şi preşedinte la Asociaţia magistraţilor, una dintre asociaţiile profesionale ale judecătorilor şi procurorilor care au participat la şedinţa de la Guvern cu premierul Viorica Dăncilă şi ministrul Tudorel Toader, pe tema OUG 7.

Un alt semnatar este Adina Ponea, preşedintele CA Craiova. Potrivit surselor G4Media.ro, este sora lui Ştefan Ponea, fostul şef al IPJ Mehedinţi arestat în dosarul de corupţie al lui Adrian Duicu, fostul baron local PSD. Judecătoarea Ponea a fost preşedinte al Secţiei de contencios administrativ şi fiscal a Curţii de Apel Craiova, adică locul unde Duicu a câştigat procesul de incompatibilitate cu ANI. Fratele judecătoarei, poliţistul Ştefan Ponea, este acuzat tocmai că l-ar fi ajutat pe Duicu să scape de procesul cu ANI şi, în schimb, ar fi primit o avansare în funcţie la Bucureşti.

Președintele Curții de Apel Constanța, judecătorul Marius Cristian Epure, şi vicepreşedintele Cristina Eleni Marcu, au semnat şi ei scrisoarea anti-proteste. Epure a fost numit în funcţie pe 1 ianuarie acest an ca urmare a unui concurs organizat de Secţia pentru judecători a CSM, iar interimatul judecătoarei Marcu a fost prelungit de aceeaşi Secţie pe 21 ianuarie. Cei doi şefi ai CA Constanţa au mai avut în trecut poziţii pro-Lia Savonea. Vezi aici.

Noul preşedinte al CA Ploieşti, Andra Corina Botez, a semnat şi ea lista. Ea a câştigat postul în decembrie 2018 ca urmare a unui concurs organizat de Secţia pentru judecători a CSM. Este soţia avocatului George Botez, consilier local din partea PSD, potrivit informaţiilor din surse publice (declaraţii de avere, site-ul primăriei Ploieşti, presă locală).

Pe lista cu şefii de tribunale se află şi Daniela Matache, preşedintele Tribunalul Vrancea. Ea este soţia lui Iulian Ghiocel Matache, fost ministru PSD al Transporturilor, omul lui Marian Oprişan, potrivit presei locale.

Semnatar anti-proteste este şi Norel Popescu, preşedinte al Tribunalului Mehedinţi, fost membru CSM, cunoscut publicului larg din dosarul Duicu. Norel Popescu este judecătorul pe care fostul baron PSD Adrian Duicu îl suna să îi ceară consultaţii juridice.

Un alt semnatar anti-proteste, care are şi probleme de integritate, este şi Laura Sarcină, vicepreşedintele Tribunalului Gorj. Ea este soţia omului de afaceri gorjean Nicu Sarcină. Potrivit unui clip DGA (Direcţia generală anticorupţie a MAI), Nicu Sarcină a încercat să mituiască poliţiştii care l-au oprit în trafic, chiar sub privirile soţiei sale judecătoare.

Şi Petrică Gudac, preşedintele Tribunalului Teleorman, condamnă protestele din Justiţie. Potrivit site-ului CSM, el a fost numit şef interimar la Tribunalul din fieful lui Dragnea de către Secţia pentru judecători a Consiliului, pentru 6 luni, începând cu 1 ianuarie 2019.

Un alt semnar anti-proteste este judecătoarea Adriana Stoicescu, preşedintele Tribunalului Timiş. Ea s-a remarcat prin mesajele de pe Facebook împotriva aşa ziselor abuzuri ale procurorilor şi a „falşilor apostoli ai luptei anticorupţie”. Ea a exprimat poziţii pro-Secţia de anchetare a magistraţilor.

 • UPDATE 3 Un alt semnatar al scrisorii anti-proteste este preşedinta interimară a Tribunalului Ilfov, Loredana Geanina Antonescu. Ea îi ţine locul la şefia Tribunalului Ilfov Evelinei Oprina, membru CSM şi aliată cu Lia Savonea. Interimatul judecătoarei Antonescu la şefia Tribunalului Ilfov a fost prelungit de Secţia de judecători a CSM cu încă 6 luni începând cu 7 ianuarie 2019.
 • Printre şefii de instanţe care condamnă protestele din Justiţie se numără şi preşedintele Tribunalului Iaşi, Lorena Tarlion. Ea este cadru didactic asociat la Facultatea de Drept a Univeristăţii „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi, unde actualul ministru al Justiţiei, Tudorel Toader, este rector suspendat. Vezi aici.

Vezi mai jos cele două liste pe larg. Lista semnatarilor anti-proteste din Justiţie şefi de tribunale, prezentată de stiripesurse.ro:

Szep Otto Sandor – președinte Tribunalul Arad
Flavius Bradin – vicepresedinte Tribunalul Arad
Mariana Vârgă – vicepreședinte, cu atribuții de președinte Tribunalul Argeș
Ciprian Tița – președinte Tribunalul Specializat Argeș
Ioana Liliana Pocovnicu – președinte Tribunalul Bacău
Carmen Domocoș – președinte Tribunalul Bihor
Liliana Elisabeta Preda – președinte Tribunalul Bistrița-Năsăud
Ildiko Simionescu -vice președinte Tribunalul Bistrița-Năsăud
Mihaela Ungureanu – președinte Tribunalul Botoșani
Cristina Gabriela Ciolacu – vicepreședinte Tribunalul Brașov
Adriana Nicolae – presedinte Tribunalul Buzau
Petru Juca – președinte Tribunalul Caraș-Severin
Cornelia Iordache – președinte Tribunalul Călărași
George Șerban – vicepreședinte Tribunalul Călărași
Viorel Gheorghe – președinte Tribunalul Constanța
Dragoș Popoiag – președinte Tribunalul Dâmbovița
Robert George Florea – președinte Tribunalul Galați
Adriana Pencea – președinte Tribunalul Giurgiu
Gheorghe Radu – președinte Tribunalul Gorj
Laura Sarcină – vicepreședinte Tribunalul Gorj
Lorena Tarlion – președinte Tribunalul Iași
Loredana Geanina Antonescu – președinte Tribunalul Ilfov
Norel Popescu – președinte Tribunalul Mehedinți
Crina Mihaela Letea – președinte Tribunalul Prahova
Liliana Oprea – presedinte Tribunalul Olt
Petrică Gudac – președinte Tribunalul Teleorman
Adriana Stoicescu – președinte Tribunalul Timiș
Mugurel Adrian Gheorghiță – președinte Tribunalul Vâlcea
Daniela Matache – președinte Tribunalul Vrancea
Dinu Jelea – vicepreședinte Tribunalul Vrancea

Lista semnatarilor anti-proteste din Justiţie şefi de curţi de apel, prezentată de stiripesurse.ro:

Judecător Liviu Gheorghe Odagiu – președintele Curții de Apel Alba Iulia
Judecător Aurelian Gheorghe Mocan – vicepreședintele Curții de Apel Alba Iulia
Judecător Adrian Emil Hancaș – vicepreședintele Curții de Apel Alba Iulia
Judecător Loredana Albescu – președintele Curții de Apel Bacău
Judecător Maria Violeta Chiriac – vicepreșdintele Curții de Apel Bacău
Judecător Elena Barbu – președintele Curții de Apel Brașov
Judecător Nicoleta Hădărean – vicepreședintele Curții de Apel Brașov
Judecător Elisabeta Roșu – președintele Curții de Apel București
Judecător Luminița Criștiu-Ninu – vicepreședintele Curții de Apel București
Judecător Alina Nicoleta Ghica – vicepreședintele Curții de Apel București
Judecător Elena Raluca Costache – vicepreședintele Curții de Apel București
Judecător Marius Cristian Epure – președintele Curții de Apel Constanța
Judecător Eleni Cristina Marcu – vicepreședintele Curții de Apel Constanța
Judecăto Adina Ponea – președintele Curții de Apel Craiova
Judecăto Anamaria Cercel – vicepreședintele Curții de Apel Craiova
Judecător Cosmin-Răzvan Mihăilă – președintele Curții de Apel Galați
Judecător Cristina Truțescu – președintele Curții de Apel Iași
Judecător Laura Baican – președintele Curții de Apel Oradea
Judecător Loreley Mirea – vicepreședintele Curții de Apel Oradea
Judecător Marius Gabriel Săndulescu – președintele Curții de Apel Pitești
Judecător Andra Corina Botez – președintele Curții de Apel Ploiești
Judecător Paul Fratilescu – vicepreședintele Curții de Apel Ploiești
Judecător Ioana Cîrstea Stoenac – vicepreședintele Curții de Apel Ploiești
Judecător Maria Andrieș – președintele Curții de Apel Suceava
Judecător Cristinel Grosu – vicepreședintele Curții de Apel Suceava
Judecător Andreea Ciucă – președintele Curții de Apel Târgu-Mureș
Judecător Ioana Lucaci – vicepreședintele Curții de Apel Târgu-Mureș
Judecător Erica Nistor – președintele Curții de Apel Timișoara
Judecător Marian Bratiș – vicepreședintele Curții de Apel Timișoara
Judecător Carmen Pârvulescu – vicepreședintele Curții de Apel Timișoara
Judecător Raluca Emilia Trandafir-vicepreședinte Curtea de Apel Pitești

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

24 comentarii

 1. normal sa fie si cozi de topor

  • Asociaţia Procurorilor Corupti din România (APCR), Uniunea Nationala a Judecatorilor Corupti din Romania (UNJCR) si Asociatia Magistratilor Corupti din Romania (AMCR) sunt infiintate de mafia psd pentru a ataca si a distruge justitia din interior.
   Foarte bine ca s-au demascat, sa stie toata lumea cum niste likele fac jocul murdar al mafiei, ataca statul de drept, ataca independenta justitiei, ataca bazele democratiei.
   Judecatorul Danilet trebuie sustinut de toata lumea, pentru ca el ii reprezinta pe judecatorii cinstiti, corecti, competenti, inteligenti, curajosi, incoruptibili si nesantajabili.

 2. In completare: presedinta Tribunalului Timis se afla in razboi personal cu DNA de cand i-au arestat iubitul intr-un caz de coruptie in care acesta se prevala de influenta asupra unor magistrati, printre care si d-na prezident. Din acel moment a inceput plangerile la inspectia judiciara impotriva procurorilor si postarile pe fb ale dansei in care ii jigneste, ii face analfabeti, viermi, sacali sau alte lighioane. Cum sa ai incredere in o asa persoana?

 3. Nimic nou. Era de așteptat sa apara si astia.

 4. YES !
  Clujul nu apare !
  Hai ca se poate !
  Clujul, judet liber de comunisti !

  • Așa este, ai observat corect. De fapt nimeni din cadrul Tribunalului Cluj sau al Curții de Aoel Cluj nu a semnat.
   Să se știe: Curtea de Apel Cluj are următoarele tribunale în componență: Tribunalul Cluj, Tribunalul Sălaj,Tribunalul Bistrița și Tribunalul Maramureș. NIMENI din cadrul conducerii acestor instanțe nu a semnat respectiva „scrisoare”!
   Personal mă miră Curtea de Apel Alba și Mureș.

 5. Se separa apele deja si e bine ca vedem cum stam.

  Protestul asta actioneaza ca o hartie de turnesol: se vad mult mai bine cozile de topor, au fost fortate sa iasa in fata. Mie nu mi se par chiar atat de multe cozi de topor, la aproape 7000 de magistrati. Nu e bine , dar nici nu trebuie sa disperam.

  Putem sa schimbam asta prin implicare de orice fel in viata publica: in ONG-uri (direct sau prin donatii), prin proteste publice, prin implicare in politica, daca gasim un partid care sa ne reprezinte, prin prezenta la vot.

  Cel mai rau lucru e bagi capul intre umeri si sa te faci ca nu vezi nimic.

  • @Silicon_v – Excelent comentariul tau. Da, este nevoie de implicare totala in viata publica prin toate formele pe care le mentionezi. Este adevarat ca spiritul civic al romanilor este inca foarte scazut, dar sa speram ca situatia actuala, foarte grava, sa ne trezeasca pe toti si sa actionam pana nu e prea tarziu. UE si SUA ne sprijina, acum totul depinde de noi !!
   Recentele proteste ale magistratilor, actorilor, studentilor si universitarilor ne arata ca se poate, ca tot mai multe sectoare ale societatii civile constientizeaza ca este nevoie de implicare imediata si masiva.

  • Total de acord, subscriu!
   Felicitari de asemeni autorului de articol. Se stie clar cu cine avem de-aface. Nu pot decat sa incurajez toti romanii de buna credinta sa amendeze atitudinea sfidatoare si discriminatorie a acestor cozi de topor, indivizi corupti de putere al caror simt olfactiv este acelasi si pentru bani si pentru excremente. Sunt o rusine a democratiei in devenire a societatii romanesti. Ei sunt exemplele negative ale sistemului ce se bazeaza tocmai pe aceste relicve securisto- comuniste.
   Oameni buni , fata hada a acestei liste este intruchipata de rudotel tudorache vremelnic cocotat in jilt, si a abulicei flocea adina profesionista in rateuri pe toate planurile.
   O noua revolutie si apoi instaurata democratia participativa cat si meritocratia. Uneste-te romane si te vei destepta!

 6. Asteptati-va in curand la un OUG care sa le dea super puteri sefilor de tribunale si curti de apel. Incredibil ce adanc au penetrat Justitia. Daca asta nu e o greseala si si-au permis sa se deconspire – sa arate pe cine au la mana – atunci cred ca a groasa rau . Doamne ajuta sa nu fie asa !

  • Nu mai bate campii, este prostie si nimic mai mult, pur si simplu s-au deconspirat pentru ca sunt prosti! In esenta, sunt speriati de faptul ca protestele magistratilor continua, iar anuntul dl. judecator Danilet de a merge o comisie de magistrati la Bruxelles i-a facut sa reactioneze nervos, si-asa s-au hotarat sa dea o contra-ofensiva activand conservele. Ce-ar fi sa nu mai agiti spiritele, ca suntem suficient de suparati si enervati toti, acu depresia ne mai lipsesti, mai babaule!

 7. Adica sulfe!

 8. Trebuie sa incepem curatenia de primavara. Padurea trebuie curatata de uscaturi.

 9. Este foarte bine cunoscut faptul că în rândurile magistraților există multe cozi de topor, indivizi și individe care în cele mai multe situații, nu merită locurile pe care stau.
  Acest fapt ,cum spuneam, este bine știut de către cei care fac parte din sistem, judecători dar nu numai. Neveste,amante,fiice dar și soți, cumetrii sau frați. Nici măcar acest CSM nu mai prezintă încredere,odată ajuns sub conducerea „donnei” Savonea . De altfel mulți dintre protestatarii magistrați au solicitat, printre altele și revocarea mandatului actualului CSM, tocmai din acest motiv.
  O instituție care în mod repetat, în trecut,pentru cele mai mici derapaje, lua poziție reclamând afectarea independenței justiției, de data asta nu are nimic de zis, ba dimpotrivă ???
  Semnatarii acelei misive de „condamnare” sunt o mână de oameni, 30 din cât se spune – simbolică cifră, care amintește despre infama trădare christică, tot cu 30 de arginți – nu reprezintă decât o parte infimă din numărul total al magistraților, masa celor mulți fiind la nivelul tinerilor judecători și procurori din instanțele inferioare. Nici măcar la gradele de tribunale și/sau curți de apel, cei 30 nu reprezintă un număr și o opinie reorezentativă. Nu reprezintă decât suma unora care se vând pe bani,numiți generic „COZI DE TOPOR”.

 10. Cum draku sa lipseasca „lătrău’ de la Constanta?

  • Individul ce mai sus manipuleaza ba are un id ba altul, ba este din Constanta sau Cleveland, oricum el este un popa ortodox psradoxal cu nume unguresc mathias kaszas alias matei kosas.

 11. Amintesc un fapt : adunarea generala a judecatorilor din Curtea de Apel Brasov a demarat actiunea de revocare a sefei CSM, Lia Savonea. Daca ma uit la lista de presedinti-vicepresedinti de curti de apel care se desolidarizeaza de protestele magistratilor, gasim pe lista presedinte-vicepresedinte Curte de Apel Brasov(ambele cu delegatie, deci obediente fata de sectia de judecatori din CSM). Realizati ca daca decizia de a cere revocarea ar fi stat in mana celor doua judecatoare, Curtea de Apel Brasov nu ar fi luat aceasta decizie. Cam asta e puterea presedinti-vicepresedinti curti de apel, ei sunt infranti de adunarea generala a judecatorilor din curtea de apel respectiva.

 12. Individul ce mai sus manipuleaza ba are un id ba altul, ba este din Constanta sau Cleveland, oricum el este un popa ortodox psradoxal cu nume unguresc mathias kaszas alias matei kosas.

 13. Romania a ajuns Sodoma şi Gomora Europei.

 14. Culmea e că pădurea este ilegală și pe cale de consecință în acest caz cozile de topor sunt foarte legale. Nu știu, din neștiință sau din reavoință, ignorați faptul că există anumite categorii socioprofesionale care nu au îngăduința de a protesta sau să facă grevă. Tocmai cei care ar trebui să fie model de respectare și aplicare a legilor (buna reputație, clar că le este neplăcută), le încalcă. „Există categorii de salariați care, prin lege, nu au voie să facă grevă. Soluția legală la care pot recurge este greva de zel sau greva zelului, care constă în aplicarea scrupuloasă a instrucțiunilor de funcționare și a ordinelor de muncă, în vederea blocării activității.” – de la Wikipedia, enciclopedia liberă. Altă soluție ar fi să-și dea demisia toți nemulțumiții din justiție, numai așa putând paraliza activitatea statului, fie el paralel sau de drept. Au curajul?

 15. In tarile cu apa calda, aceste înrudiri, soți, soții, nași, fini, veri, copii, sunt declarate conflict de interese și nu sunt permise.

 16. e buna lista asta, daca aialati cu protestele au avut curajul sa iasa la lumina, uite ca si lichelele isi faca curaj sa iasa la lumina, e bine sa vedem si rahatul din justitie

 17. Ce romani sunteti voi, cand permiteti ca romanii cinstiti sa fie batjocoriti de catre persoane cu functii politice si administrative , prin furt din bani publici,active imobiliare etc. luate prin mijloace suspecte, iar acum ptr. acestia sa se faca legi speciale si tot felul de Ordonante si decizii , ptr. a fi exclusi dela incidenta legii. Mai mult , fenomanul s-a extins la nivel national, iar justitia este impiedicata sa-si mai poate face treaba , datorita intimidarii acestora si modificarii legilor , in beneficiul infractotorilor. Magistrtatii care protesteaza sunt,oameni curajosi , fermi si onesti, care inca mai dau speranta romanilor ca se mai pot lupta cu infractorii care au distrus Romania.Succes mult , rusineSefeu CSM si celor care incearca sa impiedice lupta impotriva
  hotilor,