G4Media.ro

Castrol Romania a donat 345.000 de lei Spitalului Militar Central pentru achiziția…

Castrol Romania a donat 345.000 de lei Spitalului Militar Central pentru achiziția unui echipament performant de testare pentru coronavirus

Castrol Romania, unul dintre cei mai importanți producători globali de lubrifianți, a donat suma de 345.000 lei Spitalului Universitar de Urgenţă Militar Central “Dr. Carol Davila”, pentru a susține capacitatea de testare a pacienților pentru COVID-19.

Donația a fost utilizată în vederea achiziționării unui echipament de tip sistem deschis automat RT-PCR, de capacitate mare și kituri consumabile – PCR, care vor fi utilizate în testarea pentru COVID-19, au transmis reprezentanții companiei într-un comunicat de presă remis G4Media.ro.

Potrivit acestora, echipamentul va crește capacitatea de testare în analiza medicală de laborator din cadrul spitalului prin furnizarea a opt module de testare independente care pot să analizeze eșantioane în mai puțin de două ore.

  • “Cu toții avem un rol important de jucat în această perioadă dificilă. Ne pasă de sănătatea și siguranța angajaților noștri, a clienților, a distribuitorilor și a comunităților noastre. Sperăm că prin această contribuție să ajutăm în lupta împotriva unei amenințări care a schimbat lumea în care trăim într-un mod rapid și extrem de complex”, a spus Marian Drăgan, Head of Country, Castrol Lubricants RO.

Castrol este unul dintre cele mai importante branduri de lubrifianți din lume. ”Pasiunea pentru performanță și inovație a permis brandului să creeze pentru mai bine de 120 de ani uleiuri care stau în centrul a numeroase pionierate tehnologice terestre, aeriene, maritime și din afara spațiului. Lucrând în foarte strâns parteneriat cu clienții săi, Castrol reușește să depaseasca constant barierele tehnologiei, să dezvolte produse de înaltă performanță potrivite nevoilor acestora și să alimenteze în moduri absolut inovative provocările pionierilor din întreaga lume. Anul acesta, Castrol Romania a primit, pentru a cincea oară, premiul și recunoașterea de Superbrand în cadrul Consumer Superbrands România, pentru anii 2019” se mai precizează în comunicatul transmis de companie.

Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central “Dr. Carol Davila” este unitate medico-militară de categoria I, reacreditat în categoria a II-a, în conformitate cu Ordinul Preşedintelui ANMCS nr. 280/21.11.2018, cu un nivel de competenţă ridicat.

Instituția medicală asigură asistenţă la nivel regional datorită infrastructurii tehnice, umane şi de suport logistic pe care acesta o deţine.

NOTĂ: Articol publicat în cadrul proiectului ”România ajută!”, realizat de G4Media.ro în parteneriat cu Fundația Konrad Adenauer

Sursă foto: Castrol

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.