G4Media.ro

Barcelona a câştigat a doua oară consecutiv Liga Campionilor la fotbal feminin…

Sursa foto: Captură video

Barcelona a câştigat a doua oară consecutiv Liga Campionilor la fotbal feminin / Pe teren a fost prezentat un mesaj de susţinere a palestinienilor

Echipa Barcelona a câştigat, sâmbătă, pentru a doua oară consecutiv Liga Campionilor la fotbal feminin, învingând-o în finală pe Lyon, scor 2-0, pe stadionul San Mames din Bilbao, transmite News.ro.

Golurile au fost marcate de Aitana Bonmati ‘63 şi Alexia Putellas ‘90+5.

Potrivit RMC Sport, UEFA a autorizat un banner de susţinere a poporului palestinian la intrarea jucătoarelor pe teren. Este pentru prima dată când forul a luat atitudine faţă de conflictul din Orientul Mijlociu. Pe drapelul palestinian afişat pe teren era mesajul: „Stop Genozide”.

Pe de altă parte, un public de 50.827 de spectatori a stabilit sâmbătă un nou record de asistenţă pentru o finală a Ligii Campionilor la fotbal feminin. S-a depăşit astfel recordul de 50.212 de spectatori de la victoria lui Lyon în faţa lui Eintracht Frankfurt în 2012, la Munchen.

În 2022, 91.648 de spectatori au asistat la victoria cu 5-1 a Barcelonei împotriva echipei Wolfsburg, în prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor la fotbal feminin, pe stadionul Camp Nou.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Nimic despre OSTATICI ? Dacă ești pacifist nu poți cere viață doar pentru palestinieni !