G4Media.ro

Aurescu face apel la românii din Diaspora să se înscrie pe listele…

Aurescu face apel la românii din Diaspora să se înscrie pe listele pentru votul prin corespondență. Mai sunt 6 zile

Bogdan Aurescu, ministrul Afacerilor Externe, a adresat astăzi un apel către cetățenii români cu domiciliul sau reședința în străinătate să opteze pentru votul prin corespondență la alegerile parlamentare din acest an.

El arată că mai sunt 6 zile în care românii din străinătate pot opta pentru votul prin corespondență și arată că este o modalitate ”simplă, eficientă și sigură din punct de vedere sanitar” pentru exercitarea dreptului constituțional de vot.

Românii din Diaspora se pot înregistra pe platforma www.votstrainatate.ro.

”La înscrierea pentru votul prin corespondență aveți posibilitatea de a face dovada reședinței sau domiciliului în străinătate folosindu-vă de unele dintre cele mai uzuale documente, cum ar fi permisul de conducere în Spania, factura de utilități în Franța, abonamentul de transport în Olanda. Lista integrală este disponibilă pe site-ul MAE, în secțiunea dedicată alegerilor parlamentare din anul 2020 – http://www.mae.ro/node/52162. De asemenea, Biroul Electoral Central a decis de curând, ca urmare a demersurilor noastre, faptul că alegătorul care deține un act de identitate al cărui termen de valabilitate ar fi expirat în perioada 1 martie – 6 decembrie 2020 își poate exercita dreptul de vot la alegerile pentru Senat și Camera Deputaților din decembrie 2020 în baza acestuia”, arată Aurescu în mesajul transmis de MAE.

Sursa foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

7 comentarii

 1. Nu inteleg

  Daca faceti vreun test

  Nu simt nimic treaz.

 2. Nu mai pot sa adorm acum.

  O musca imi spune sa va spun ce gandedc ce vad

 3. O forma geometrica un triunghi.

 4. O linie de netrecut legat de agent special

 5. Ceva de tezistenta . Baterie.

  Ma opreac aici.

 6. E o sarlatanie evvidenta.

  Multumesc . Nu doresc sa lucrez.

 7. De cand m-a pus A Nastase pe lista in 2000, si nu m-am ales, m-am hotarat sa nu mai incurc cu partide si candidaturi. Dar voi puteti sa alegeti intre pacalicii aia care chiar se obosesc sa candideze, sa ia o pozitie cu privire la ceva, si sa se expuna judecatii publice. Nu sta pe ganduri! du-te si voteaza pe hartie moale, sa am cu ce ma sterge.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.