G4Media.ro

Apple dezvoltă un serviciu de coaching cu ajutorul inteligenței artificale, pentru îmbunătăţirea…

Foto: Pixabay.com

Apple dezvoltă un serviciu de coaching cu ajutorul inteligenței artificale, pentru îmbunătăţirea somnului și a exerciţiilor fizice

Apple dezvoltă un serviciu de coaching, care foloseşte inteligenţa artificială pentru a ajuta la îmbunătăţirea somnului, a exerciţiilor fizice şi a altor aspecte ce ţin de sănătate, transmite News.ro.

Nume cod Quartz, acesta va folosi datele colectate de Apple Watch şi inteligenţa artificială pentru a crea şi sugera programe personalizate pe care utilizatorii le pot urma pentru a-şi îmbunătăţi sănătatea.

Serviciul ar trebui să fie lansat anul viitor şi să fie disponibil pe baza unui abonament lunar.

În paralel, compania americană lucrează la un set de instrumente pentru urmărirea emoţiilor, care ar urma să facă parte din aplicaţia Health. Nu este clar dacă aceste instrumente au legătură cu cele care vor fi disponibile în viitoarea aplicaţie de tip jurnal a companiei sau sunt separate.

Totodată, aplicaţia Apple Health va avea în curând şi o versiune pentru iPad.

Toate aceste facilităţi pe care Apple le construieşte vor ajuta compania să se extindă în zona sănătăţii, care a devenit în ultimii ani unul din focusurile importante ale gigantului american.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...