G4Media.ro

Apple a lansat luni două modele noi de MacBook Pro şi o…

Apple a lansat luni două modele noi de MacBook Pro şi o nouă generaţie de căşti wireless AirPods

Apple a lansat luni două modele noi de MacBook Pro, dotate cu procesoare noi Apple Silicon, o nouă generaţie de căşti wireless AirPods şi un serviciu de muzică pe bază de abonament cu 5 dolari pe lună, transmite News.ro.

Noile laptopuri MacBook Pro, cu ecrane de 14 inchi şi 16 inchi, dispun de procesoare noi. Compania a eliminat de pe aceste modele funcţia „Touch Bar”, criticată de fanii Apple, şi a reintrodus mai mulţi conectori, inclusiv conectorul „MagSafe”, care dispăruse în ultimii ani, nemulţumindu-i pe unii utilizatori.

Preţul modelului de 14 inchi porneşte de la 1.999 de dolari, iar cel al modelului de 16 inchi de la 2.499 de dolari. Ambele computere vor intra la vânzare săptămâna viitoare, potrivit Apple.

Noile procesoare ale Apple se numesc M1 Pro şi M1 Max şi au performanţe mai bune decât procesoarele M1 anterioare ale Apple, dar folosesc mai puţin energie decât procesoarele concurente produse de Intel şi Advanced Micro Devices.

Directorul pentru procesoare al Apple, Johny Srouji, a spus că M1 Max foloseşte cu până la 100 de waţi mai puţini decît alte procesoane high-end pentru laptopuri, ceea ce se transpune într-o durată de viaţă a bateriei mai bună.

Noile căşti AirPods vor costa 179 de dolari, iar livrările vor începe săptămâna viitoare. Acestea vor putea fi comandate online în Statele Unite şi în peste 26 de ţări şi regiuni, începând de luni. Căştile vor fi disponibile în magazine din 26 octombrie.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter