G4Media.ro

Angela Merkel – test negativ de coronavirus

Angela Merkel – test negativ de coronavirus

Testul de coronavirus pentru cancelara germană Angela Merkel a fost negativ, a anunțat un purtător de cuvânt al guvernului federal, citat de Der Spiegel.

Merkel va repeta testul în zilele următoare.

Angela Merkel, cancelarul Germaniei, a intrat în carantină după ce s-a întâlnit vineri cu un medic care, între timp, a fost diagnosticat cu infecție cu coronavirus, a anunțat purtătorul de cuvânt al cancelarului, Steffen Seibert, citat de BBC.

Cancelarul a aflat despre diagnosticarea medicului la scurtă vreme după ce a susținut o conferință de presă în care a anunțat noi măsuri de combatere a epidemiei.

Angela Merkel își continuă activitatea din autoizolare.

Directorului Institutului Robert Koch a avertizat, miercuri, citat de Die Welt, că epidemia este abia la început și că, dacă restricțiile nu funcționează, Germania va înregistra până în iunie zece milioane de cazuri infectate, fiind una dintre cele mai afectate țări din Europa după Italia și Spania.

Directorul Institutului Robert Koch a mai declarat că epidemia se extinde rapid. ”Avem de-a face cu o creștere exponențială. Epidemia va continua pentru multe săptămâni și luni”, afirmă directorul Lothar Wieler, citat de Die Welt.

Foto: Pixabay.com

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. Fake News, era la fel de bolnava ca nevasta lui Trudeau, minciunele globaliste….

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.