G4Media.ro

Ambasadoarea Greciei în România, numită trimis special pentru Balcanii de Vest. Ea…

Foto: Ambasada Greciei

Ambasadoarea Greciei în România, numită trimis special pentru Balcanii de Vest. Ea își păstrează și postul de la București

Ambasadoarea Greciei la București, Sofia Grammata, preia atribuțiile de trimis special al Ministerului grec de Externe pentru Balcanii de Vest, transmite publicația elenă Kathimerini, preluată de Rador.

Ministrul grec de externe, Nikos Dendias, care s-a deplasat săptămânile trecute succesiv la Tirana, Skopje, Sarajevo, Belgrad, Podgorica și Pristina, a decis să numească un trimis special al Ministerului de Externe pentru Balcanii de Vest, după cum se precizează într-un comunicat emis în acest sens.

Ambasadoarea Greciei la București, Sofia Grammata, a fost numită trimis special, iar noile atribuții vor fi îndeplinite în paralel cu atribuțiile actuale. Sofia Grammata a preluat funcția de ambasador al Greciei în România, cu acreditare paralelă în Moldova, în 2019. Anterior a deținut funcția de director al Direcției pentru Țările din Europa de Sud-Est din cadrul Ministerului de Externe de la Atena. (Foto: Ambasada Greciei)

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...