G4Media.ro

Aleksei Navalnîi, din nou între candidații pentru obținerea Premiului Nobel pentru Pace …

sursa foto: Captură video

Aleksei Navalnîi, din nou între candidații pentru obținerea Premiului Nobel pentru Pace  2022/ Greta Thunberg și Papa Francisc, alte nume vehiculate

Opozantul rus Aleksei Navalnîi, se află din nou între candidații pentru obținerea Premiului Nobel pentru Pace – 2022, transmite Reuters, preluată de Rosbalt.

Între candidații pentru amintitul prestigios premiu sunt activista Greta Thunberg, Papa Francisc, Guvernul Unității Naționale din Myanmar, ministrul de externe din Tuvalu, Simon Kofe. Anterior se informase că și politicianul belarus de opoziție și fost candidat la prezidențialele din Republica Belarus, Svetlana Tihanovskaia, fusese și ea nominalizată pentru obținerea Premiului Nobel pentru Pace – 2022.

După cum a declarat Dmitri Muratov, redactor-șef al publicației „Novaia gazeta”, deținătorul amintitei distincții anul trecut și al treilea deținător al acestui premiu în istoria Rusiei – după Andrei Saharov și Mihail Gorbaciov -, acesta a declarat că, dacă s-ar afla în Comitet, ar vota în favoarea lui Aleksei Navalnîi.

Opozantul își ispășește pedeapsa în dosarul „Yves Rocher” în Colonia corecțională numărul 2 al Serviciului Federal pentru Executarea Pedepselor (UFSIN) din regiunea Vladimir, în apropiere de orașul Pokrov.

Sursa: Rosbalt/ Rador/ Traducere: Silvia Nicolau

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

7 comentarii

  1. Greta Thunberg premiul Nobel ptr. pace.
    Doamne in ce lume nebuna trai.

  2. Cu vârf și îndesat premiul Nobel pentru pace e meritat de guvernul „scolastic” instalat în 15 august in centrul Asiei. Sa nu râdeți! Pana la urma și arafat (Abu ammar) a fost premiat, și nu avea decât câteva avioane deturnate/aruncate în aer.

  3. Greta!! 😀😀😀
    Papa Francisc!!! 😀😀😀

  4. Doamna Blandiana si-a pierdut orice speranța la premiul Nobel.

  5. La Biden nu ii dați?

  6. Eu i-aș da premiul lui Navalnîi numai să-l văd pe Putin cum i se strepezesc și-i crapă dinții de ce oftică pe el ce o să aibă.

  7. In mod obiectiv Greta Thunberg si Navalnâi nu prea au legatura cu pacea – sunt activisti radicali si asta implica conflict, justificat sau nu.
    Dar numai ca sa vedem cate spume ar produce Greta cu premiul ala, inclusiv pe G4, poate ca ar merita.
    .
    Fata aia e ca un turnesol, un test pentru nivelul de frustrare al postarilor.