G4Media.ro

A fost descoperită o instalaţie artizanală pentru furt de petrol, la o…

A fost descoperită o instalaţie artizanală pentru furt de petrol, la o conductă situată în extravilanul comunei Slătioara din județul Olt

Poliţia Rurală Găneasa a întocmit, sâmbătă, un dosar penal, după ce persoane necunoscute au montat o instalaţie artizanală pentru a fura petrol dintr-o conductă situată în extravilanul comunei Slătioara.

Potrivit unui comunicat transmis de IPJ Olt, sâmbătă, în jurul orei 7,30, poliţiştii au fost sesizaţi de către jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt cu privire la faptul că pe o conductă petrolieră din extravilanul comunei Slătioara ar fi montată o instalaţie artizanală.

Din primele verificări, s-a stabilit că persoane necunoscute ar fi montat o instalaţie artizanală pe o conductă prin care se transportă produse petroliere, situată în extravilanul comunei Slătioara, în scopul sustragerii de produs petrolier.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru de tentativă la furt, cercetările fiind continuate în vederea identificării autorilor şi dispunerii măsurilor legale, relatează Agerpres.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează