G4Media.ro

Cozi de kilometri și fără toalete  la granița bulgaro-română de la Vidin:…

Sursa Foto: Radio România/ Autor: Petru Hirtescu

Cozi de kilometri și fără toalete  la granița bulgaro-română de la Vidin: ”Ne ascundem chiar sub camioane ca să ne facem nevoile”

Postul bulgar de televiziune bTV a primit un nou semnal despre cozile de kilometri de la granița româno-bulgară de la Vidin. Trecerea prin punctul de control este din ce în ce mai greoaie și mai complicată, iar lipsa unor toalete suficiente complică și mai mult situația, se plâng șoferii, transmite 24chasa, citată de Rador Radio România.

O coadă de opt kilometri până la granița cu România pentru camioane înseamnă în medie zece ore de așteptare „Într-adevăr absurditatea este deplină, cu atât mai mult pentru femei. Nu sunt condiții, noi nu avem unde să mergem la toaletă. Ne ascundem chiar sub camioane ca să ne facem nevoile”, a declarat pentru postul de televiziune Svetlana, care conduce un camion. În drumul spre punctul de control sunt cincisprezece toalete mobile care, conform conducerii podului, sunt curățate potrivit unei planificări.

Peste 4.000 de autovehicule trec zilnic prin punct atât la ieșire, cât și la intrare. Dintre acestea, sunt peste 2.300 de camioane. Până la primirea în Schengen, prefectul a propus puterii executive construirea unor parcări tampon pe proprietăți de stat și municipale.

Sursa: 24chasa/ Rador/ Traducerea: Mirela Pretrescu

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. Cu mafia USL la butoane ma mir ca nu ne ejectează din UE, darămite să ne primească în Schengen.

  2. Bun venit in lumea a 3-a