G4Media.ro

Netanyahu, externat din spital după ce a primit undă verde de la…

sursa foto: Facebook Benjamin Netanyahu

Netanyahu, externat din spital după ce a primit undă verde de la medicii israelieni

Premierul israelian Benjamin Netanyahu a fost externat duminică din spital, după ce cu o zi înainte a fost internat pentru că era deshidratat. Medicii au afirmat Netanyahu este sănătos, relatează Reuteres.

Premierul israelian Netanyahu, în vârstă de 73 de ani, a fost dus sâmbătă la spitalul Sheba din Tel Hashomer, în apropiere de reședința sa privată din Cezareea de coastă, și a fost ținut peste noapte sub observație.

Convoiul său a fost văzut plecând de la Sheba în timp ce presa israeliană a citat biroul său spunând că a fost externat.

Într-o declarație video de sâmbătă, Netanyahu zâmbitor și îmbrăcat în sacou a declarat că și-a petrecut vacanța la Marea Galileii fără să se protejeze corespunzător de caniculă.

Duminică, Sheba a confirmat diagnosticul inițial de deshidratare și a declarat că testele suplimentare au constatat că Netanyahu este „în deplină sănătate cardiacă”.

Ședința săptămânală a cabinetului israelian, care are loc de obicei duminică, a fost amânată pentru luni, a declarat biroul său, potrivit Reuteres.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează