G4Media.ro

Drulă îi cere lui Ciolacu să desființeze Ministerul Familiei, care a fost…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Drulă îi cere lui Ciolacu să desființeze Ministerul Familiei, care a fost condus de Gabriela Firea

Liderul USR, Cătălin Drulă, îi cere premierului Marcel Ciolacu să desființeze Ministerul Familiei, care a fost condus de Gabriela Firea.

„Acum, că a plecat Gabriela Firea, este momentul ca premierul Marcel Ciolacu să desființeze și ministerul inutil creat special pentru ea. Ministerul Familiei a fost o construcție artificială, care doar a consumat bani pentru PR, chirii și un extra-aparat inutil”, afirmă Drulă, vineri, într-o postare pe Facebook.

Liderul USR susține că „oprirea risipei bugetare și reducerea deficitului bugetar poate începe cu comasarea la loc cu ministerul Muncii”.

Gabriela Firea a anunțat, vineri, după o discuție cu Marcel Ciolacu, că a demisionat din funcția de ministru al Familiei și că pleacă și de la șefia conducerii Organizației PSD București.

Citește și BREAKING Gabriela Firea a demisionat din guvern după o întâlnire cu premierul Ciolacu și pleacă și de la șefia PSD București / „Plătesc pentru vina de a fi avut încredere în oameni! / Obiectivul demolatorilor mei din multe direcții este să nu mai intru în cursa pentru Primăria Capitalei!”

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

7 comentarii

  1. Lasa asta, desfiinteaza tu USR.-ul!

    • Ce v-ati mai bucura voi, mafiotilor si mutilatorilor de oameni fara putere si fara protectie sa dispara singurul partid care nu s-a compromis si incearca sa aduca o schimbare sanatoasa in societate!

    • Se desființează singur în curînd.

  2. Evident, ce știe USR-ul este să taie, să desființeze și să privatizeze. Ce bine că n-o să mai pupe Guvern vreodată.

    • Vivian….ție cred ca ți place sa ți se dea și sa iei! ….esti un mic bugetar cu mentalitatea puturosului cu drepturi garantate!

  3. F buna idee! Sunt prea multi. “Voluntari” a ajuns o paradigma a statului roman nefunctional, inuman, corupt.

  4. Acest minister a fost inventat special pentru doamna Fifi.

    Ar putea fi desființat, dar el reprezintă o sursă pentru extragerea de resurse din averea publică în folosul privat al unor membri ai cleptocrației și al apropiaților acestora, prin urmare, probabil nu va fi desființat.