G4Media.ro

Purtătorul de cuvânt al PSD, reacție despre relația Firea-Godei: „Doamna Firea va…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Purtătorul de cuvânt al PSD, reacție despre relația Firea-Godei: „Doamna Firea va trebui să explice această apropiere și să decidă în consecință / Angajarea la cabinetul senatorial se face de către parlamentar”

Purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romașcanu, a declarat, joi, într-o intervenție telefonică la Digi24, că Gabriela Firea va trebui să explice apropierea de Ștefan Godei și „să decidă în consecință”. Romașcanu a explicat că Godei putea fi angajat doar de Firea la cabinetul ei senatorial.

„Dacă a fost (angajat, n.red.) la cabinetul senatorial, angajarea se face de către parlamentar”, a spus Romașcanu.

Acesta a precizat că nu poate să transmită o poziție a partidului, dar personal poate să spun că, din punctul de vedere al atribuțiilor privind centrele pentru vârstnici, Ministerul Familiei nu avea legătură, iar „din punct de vedere politic demisia e un act unilateral care se ia în funcție de decizii personale”.

„Doamna Firea va trebui să explice această apropiere, dacă ea a existat, și să decidă în consecință”, a subliniat purtătorul de cuvânt al PSD.

Romașcanu a admis că „poate fi considerată o problemă de imagine”.

Ștefan Godei, patronul azilelor groazei, a fost angajat de Gabriela Firea la cabinetul de senator în perioada ianuarie 2021 – februarie 2023, potrivit unui document oficial consultat de G4Media. Asta înseamnă că a fost angajat la cabinetul lui Firea imediat după ce aceasta a câștigat postul de senator la alegerile din decembrie 2020. Detalii aici.

Ministrul Familiei, Gabriela Firea, susține că Ștefan Godei nu a fost vreodată șoferul ei, ci a lucrat ca șofer la Primăria Capitalei și „a deservit o perioadă colegii de la cabinetul senatorial”. Reacția vine după ce G4Media și alte publicații au dezvăluit că Firea l-a angajat pe Godei și la cabinetul de senator, după ce anterior patronul azilelor groazei fusese șofer și la Primăria București. Detalii aici.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

10 comentarii

  1. E unanim acceptat, de jur-imprejur-ul Pamantului, ca in cabinetele parlamentare sunt angajati doar cei care fac parte din „cercul intim”, pentru ca nu sta nimeni sa se fereasca de shpyoni.
    Acum eu, daca as angaja pe cineva, nu mi-as dori sa se ocupe cu ce-i trece lui prin cap… pe banii mei

  2. E pe faras, matracuca.

  3. Mno, gata! Vedem dacă-şi dă demisia. Oricum pierde sprijinul PSD.

  4. Uitați-vă la fotografie! Parcă e o zână. Zâna rea.

  5. Doamna Fifi nu va explica in veci cum a fost angajat domnul Godei, nici care sunt relațiile dintre domniile-lor. Nu va explica niciodată!

  6. Demisia sarmulica și lasă ne!

  7. O mincinoasă care și-a construit un fel de Cosa Nostra în jurul ei, iar nasul pare că e Pandele. Dă la toți, că nu știe când are nevoie de ei.

  8. Hai, cucoană, du-te odată la stăpână-tu varan și zi merci că scapi de pârnaie!

  9. Sf Pandelscheva nici dacă vin ăștia cu o poză cu ea în pat cu Godei zice ca nu-l cunoaște . Se vede ca a învățat la școală turnătorului Felix . Mergi femeie la gropa de gunoi a istoriei odată ca deja provoci silă pina și în PSD eu !