G4Media.ro

O fată de 14 ani ucisă şi un tânăr de 20 de…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

O fată de 14 ani ucisă şi un tânăr de 20 de ani în stare gravă, după ce au fost înjunghiaţi marți după-amiază în Grădina Botanică din Craiova / Poliţiştii au prins un suspect

Update Ora 18.46: Ministerul Afacerilor Interne a transmis condoleanțe familiei fetei de 14 ani ucise.

Comunicatul ministerului:

Ministerul Afacerilor Interne transmite condoleanțe familiei îndoliate, în urma tragicului eveniment, de astăzi, din județul Dolj.

În acestă după-amiază, în jurul orei 16.00, Inspectoratul de Poliție Județean Dolj a fost sesizat, prin apel de urgență 112, cu privire la faptul că, în Grădina Botanică din Craiova, două persoane ar fi fost înjunghiate.

La fața locului au fost direcționate, de urgență efectivele de poliție, prezumtivul autor fiind prins și imobilizat rapid, fiind în custodia polițiștilor.

Din eveniment au rezultat două victime, o fată de 14 ani și un tânăr de 20 de ani, cărora li s-au acordat îngrijiri medicale.

În pofida eforturilor medicilor, a fost declarat decesul minorei, în vârstă de 14 ani.

Polițiștii continuă cercetările, sub coordonarea unității de parchet competente, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs tragicul eveniment.

Update Ora 18.07: Fata de 14 ani a decedat, în urma rănilor, iar tânărul se află în stare gravă, potrivit ultimelor informații transmise de ISU Dolj.

Știrea inițială: O fată de 14 ani şi un tânăr de 20 de ani au fost înjunghiaţi, marţi după-amiază, în Grădina Botanică din Craiova, iar poliţiştii au prins un suspect în acest caz, relatează News.ro.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj a anunţat că poliţiştii au fost sesizaţi, marţi, în jurul orei 16.00, prin apel la 112, cu privire la faptul că in Grădina Botanică din Craiova două persoane ar fi fost înjunghiate.

“La faţa locului au fost direcţionate efectivele disponibile în serviciu din Craiova, prezumtivul autor fiind prins şi imobilizat foarte rapid, fiind în custodia poliţiştilor. Din eveniment au rezultat două victime, o fată de 14 ani şi un tânăr de 20 de ani, cărora li se acordă îngrijiri medicale”, a anunţat IPJ Dolj.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care au avut loc evenimentele.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

6 comentarii

  1. De mulți ani mai ales minoritarii umblă cu armele la vedere în Craiova. Am văzut distinși interlopi în costum la restaurant ce puneau haina pe spătarul scaunului iar în interior cusut la piept aveau locul pentru cuțit. Unul ce putea fi folosit inclusiv la înjunghiat porcii. Poliția a îndrăznit vreodată să facă percheziție corporală?

  2. Moartea e o pedeapsă prea ușoară pentru acest animal. Eu i-aș da închisoare pe viață dar și o bătaie soră cu moartea de trei ori pe zi.

  3. Crima pasionala intre amanti. Foarte grav este ca amantii sunt minori. Iata de ce, trebuie tinut cont de sfatul ziaristului CTP: este nevoie de introducerea in programa scolara a cursului de Dezintoxicare Sexuala pentru minori.

  4. Cuțitarii Volguței, fanii manelelor.