G4Media.ro

Adolescentul de 17 ani acuzat de uciderea unei fete de 14 ani…

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Adolescentul de 17 ani acuzat de uciderea unei fete de 14 ani și rănirea unui tânăr de 19 ani în Grădina Botanică din Craiova a fost trimis în judecată

Elevul, în vârstă de 17 ani, de la Liceul Militar din Craiova, care, în luna iunie, a înjunghiat mortal o adolescentă de 14 ani și a rănit grav un tânăr de 19 ani, în Grădina Botanică, din Craiova, a fost trimis în judecată, transmite Radio Craiova, preluat de Rador.

Procurorii au dispus trimiterea acestuia în stare de arest preventiv, pentru săvârşirea infracţiunilor de omor calificat, tentativă de omor calificat, port fără drept de obiecte periculoase şi folosirea fără drept a acestora.

La stabilirea încadrării juridice, procurorii au reţinut circumstanța agravantă, premeditarea.

O fată de 14 ani și un tânăr de 19 ani au fost înjunghiați în după-amiaza zilei de 28 iunie, în Grădina Botanică din Craiova. Medicii sosiți la fața locului nu au mai putut să o salveze pe fată. Tânărul, care a suferit răni grave, a fost internat. Polițiștii l-au prins la scurt timp pe suspect, un adolescent de 17 ani, elev la Liceul Militar din Craiova, care a fost arestat preventiv.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...