G4Media.ro

Ciolacu: Viitorul Republicii Moldova este în Uniunea Europeană, iar România va acorda…

Sursa Foto: Facebook/ Marcel Ciolacu

Ciolacu: Viitorul Republicii Moldova este în Uniunea Europeană, iar România va acorda tot sprijinul necesar pentru începerea negocierilor de aderare

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, miercuri, în timpul vizitei la Chișinău, că viitorul Republicii Moldova este în Uniunea Europeană, iar #România va acorda tot sprijinul necesar pentru începerea negocierilor de aderare. Este prima vizită a lui Marcel Ciolacu în Republica Moldova în calitate de premier.

”Îi mulțumesc premierului Dorin Recean pentru primirea călduroasă!

Viitorul Republicii Moldova este în Uniunea Europeană, iar #România va acorda tot sprijinul necesar pentru a ajuta Republica Moldova să pășească în ultima etapă a procesului de integrare europeană: începerea negocierilor de aderare.

Împreună, avem obligația de a stimula investițiile și de a găsi cele mai bune soluții pentru ca atât cetățenii români, cât și cei moldoveni să beneficieze de o #creștere a nivelului de trai.”, se arată în postarea premierului Marcel Ciolacu.

Președintele Senatului, Nicolae Ciucă, se află și el în Republica Moldova. Ciucă va fi primit de asemenea de Maia Sandu, la sediul Administrației Prezidențiale a Republicii Moldova, apoi va fi primit de președintele Parlamentului, Igor Grosu.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează