G4Media.ro

O turistă americană a murit și alta a fost rănită în urma…

Sursa Foto: Pexels.com

O turistă americană a murit și alta a fost rănită în urma unui atac în apropiere de Castelul Neuschwanstein din Germania / Un bărbat le-a convins să îl urmeze pe o potecă ascunsă

O americancă în vârstă de 21 de ani a murit după ce a fost agresată și împinsă pe o pantă de un bărbat american în apropierea unuia dintre cele mai populare obiective turistice din Germania, Castelul Neuschwanstein, în Bavaria, potrivit poliției locale, transmite CNN.

Femeia a murit peste noapte după ce a suferit răni grave, a precizat poliția din Bavaria într-un comunicat emis joi.

Victima plecase miercuri la o drumeție împreună cu prietena ei, o americancă de 22 de ani, în apropiere de istoricul „Marienbrücke”, un pod cunoscut pentru priveliștile asupra castelului Neuschwanstein.

Cele două femei au întâlnit apoi un bărbat american în vârstă de 30 de ani care le-a convins să îl urmeze pe o potecă ascunsă care ducea la un punct de belvedere, potrivit poliției.

Ambele femei erau turiste americane, iar bărbatul le era necunoscut anterior, a declarat pentru CNN Thomas Hoermann, purtător de cuvânt al biroului procurorului din orașul Kempten din Bavaria.

După ce le-a condus pe femei pe traseu, bărbatul a „atacat-o fizic” pe femeia de 21 de ani, potrivit poliției. Bărbatul a sufocat-o apoi pe femeia de 22 de ani și a împins-o pe o pantă abruptă, după ce aceasta a intervenit pentru a-și ajuta prietena.

Poliția crede că bărbatul a încercat apoi să comită o infracțiune sexuală împotriva victimei de 21 de ani. El a împins-o apoi pe aceasta pe pantă, provocând-o să cadă la aproximativ 50 de metri.Un

Cele două femei au fost salvate miercuri după-amiază de către serviciul de salvare montană din Füssen, potrivit poliției. Serviciile de salvare au transportat-o pe tânăra de 21 de ani cu avionul la un spital, unde a murit ulterior. Prietena ei a reușit să vorbească atunci când a fost găsită de salvatori și a fost, de asemenea, transportată la spital.

Un purtător de cuvânt al Ambasadei SUA în Germania a declarat joi pentru CNN că ambasada este „la curent cu un incident care implică mai multe persoane în Germania”, fără a confirma naționalitatea acestora.

„Consulatul SUA din Munchen monitorizează îndeaproape situația și este în contact cu autoritățile”, a precizat purtătorul de cuvânt.

Ambasada a declarat că nu a putut face alte comentarii în acest moment din motive de confidențialitate.

Atacatorul, care a fugit de la locul faptei, se află în custodia poliției, potrivit poliției. El este cercetat pentru suspiciune de crimă, tentativă de crimă și tentativă de infracțiune sexuală, a adăugat poliția.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează