G4Media.ro

Elevii din clasa a VIII-a şi din anii terminali de liceu care…

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Elevii din clasa a VIII-a şi din anii terminali de liceu care nu au două note vor avea o sesiune de examene pentru încheierea mediilor până pe 16 iunie

Elevii din clasa a VIII-a şi din anii terminali ai învăţământului liceal (clasa a XII-a și clasa a XIII-a) care nu au două note sunt declarați amânați şi vor avea o sesiune de examene pentru încheierea situatiei şcolare până pe 16 iunie, în baza deciziei consiliului de administrație al unității de învăţământ, potrivit unei informări a ministerului Educației, scrie Edupedu.ro.

nformarea privind încheierea situatiei şcolare a elevilor din clasa a VIII-a şi din anii terminali ai învăţământului liceal a fost transmisă către Inspectoratele școlare de ministerul Educației pe 12 iunie 2023.

Ministerul Educației precizează că „elevii din clasa a VIII-a şi din anii terminali ai învăţământului liceal (clasa a XII-a si clasa a XIII-a) cărora nu li se poate încheia situatia scolară, neavând numărul de note prevăzut la art. 107, alin. (6) din Regulamentul-cadru de organizare şi functionare a unitatilor de învăţământ preuniversitar, aprobat prin Ordinul ministrului educației nr. 4183/2022, cu modificările şi completările ulterioare, se află în situația elevilor declarati amânați.

Citește integral pe Edupedu.ro.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează