G4Media.ro

Șervețelele umede au înfundat canalizarea Timișoarei în urma furtunii / S-au adunat…

Sursa foto: DeBanat.ro

Șervețelele umede au înfundat canalizarea Timișoarei în urma furtunii / S-au adunat 50 de tone de deșeuri / Aquatim: „Șervețelele umede nu se aruncă în wc! Dacă vreți luați-o ca un strigăt de ajutor”

Șervețelele umede reprezintă cea mai mare problemă cu care se confruntă societatea Aquatim atunci când vine vorba despre canalizarea orașului, anunță Debanat.ro.

În timpul furtunii de vineri, societatea de canalizare a avut peste 200 de intervenții, în timp ce la stația de epurare au ajuns 50 de tone de deșeuri.

”Oamenii contribuie/amplifică dezastrul deoarece aruncă în sistemul de canalizare deșeuri care nu au ce căuta acolo. Imaginile vorbesc de la sine, însă volumul mare de șervețele umede este unul CATASTROFAL! Mesajul „ȘERVEȚELELE UMEDE NU SE ARUNCĂ ÎN WC!” ar trebui auzit și de producătorii de șervețele umede dar și de consumatori, dacă vreți luați-o ca un strigăt de ajutor”, au anunțat cei de la Aquatim.

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

1 comentariu

  1. La Carrefour sunt niste servetele pt bebelusi care se pot arunca in toaleta Expert Aqua Wipes. La fel ca hartia igienica umeda.