G4Media.ro

METEO: Cod portocaliu de furtună în nordul și vestul țării, Cod galben…

Sursa foto: Unsplash/ Max LaRochelle

METEO: Cod portocaliu de furtună în nordul și vestul țării, Cod galben în centru

Update: Meteorologii au emis avertizare Cod portocaliu de furtuni în nordul și vestul țării, pentru vineri, între orele 14.00 – 23.00.

„În județele Caraș-Severin, Timiș, Arad, Bihor, Satu Mare, Maramureș, Sălaj, Cluj și zonele de munte ale județelor Alba, Bistrița Năsăud, Mureș și Suceava, vor fi averse torențiale. Local cantitățile de apă vor fi de 30…40 l/mp și izolat de peste 50 l/mp (în intervale scurte de timp, de până la 1 – 3 ore), precizează Administrația Națională de Meteorologie.

Știrea inițială: Meteorologii au emis o avertizare Cod galben de furtuni, care vizează nordul, partea centrală și de vest a țării.

În intervalul 8 iunie, ora 21.00 – 9 iunie, ora 23.00 vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată în Banat, Crișana, Transilvania și Maramureș, precum și la munte. Aceasta se va manifesta prin descărcări electrice, averse torențiale, izolat grindină, intensificări de scurtă durată ale vântului și vijelii. În intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitățile de apă vor fi de 20…25 l/mp și izolat de peste 40 l/mp. În zilele următoare, vremea va fi instabilă mai ales în regiunile intracarpatice și la munte.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează