G4Media.ro

Brăila: Doi adulți și o fetiță de 6 ani au murit într-un…

sursa foto: debraila.ro

Brăila: Doi adulți și o fetiță de 6 ani au murit într-un accident în localitatea Jugureanu, respectiv o mama și fiica ei, dar și tânărul care a provocat accidentul

Un grav accident rutier s-a produs, vineri seară, pe drumul județean 203, în satul Jugureanu, comuna Ulmu. Traficul este blocat în totalitate, relatează debraila.ro.

Un tânăr de 21 de ani, din satul Vultureni – comuna Cireșu, nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum, respectiv carosabil acoperit cu gheață și zăpadă pe anumite porțiuni, moment în care a pierdut controlul volanului și a pătruns pe contrasens, unde a lovit frontal o mașină condusă de o tânără din Ulmu, în vârstă de 22 de ani.

În autoturismul femeii se aflau și doi minori, o fetiță de 6 ani și un adolescent de 15 ani, fiica și fratele șoferiței, potrivit informațiilor obținute în exclusivitate de DEBRAILA.ro.

Echipajele medicale au efectuat manevre de resuscitare în cazul a trei persoane aflate în stop cardio-respirator. Este vorba despre cei doi conducători auto și fetița de 6 ani.

Din păcate, echipajele medicale au declarat decesul celor doi conducători auto și al copilei.

Și băiatul de 15 ani a fost rănit, însă viața nu îi este pusă în pericol.

Se pare că tânărul care a provocat accidentul este șofer începător, scrie debraila.ro

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Concluzia: Mersul pe jos e sanatos / Face piciorul gros si…etc.
    Da’ tot mergând asa pe jos, un tânar (nu întotdeauna!!!) „sub influenta”… (nu întotdeauna !!!!) se napusteste asupra ta si vei continua your walk to Heaven.
    Am fost fericit când am descoperit ca fiul meu, la tinerete, se deplasa cu masina, nu „se dadea” cu ea (marturisesc ca n-am condus nietzcheodata). Acu’, deh, e serios la maturitate, slava Domnului.