G4Media.ro

Cozma (PNL), după ce ministrul Eduard Novak a lipsit de la întâlnirea…

Sursa foto: AFP / Kirill KUDRYAVTSEV

Cozma (PNL), după ce ministrul Eduard Novak a lipsit de la întâlnirea cu Zelenski și miniștrii din 35 de țări: ”Cetățenii României v-au înțeles comportamentul, sunteți oglinda manifestărilor lui Orban Victor”

Deputatul PNL Adrian Cozma l-a criticat miercuri pe ministrul Sportului, Eduard Novak, care a lipsit de la întâlnirea cu președintele ucrainean Volodimir Zelenski și miniștrii din 35 de țări care cer interzicerea sportivilor ruși la Jocurile Olimpice din Paris 2023.

”Opinia publică din România a observat că prestația miniștrilor UDMR din guvernul României este în oglindă cu prestația mentorului lor, Orban Victor. Sportivii și suporterii români nu pot privi altfel culorile drapelului rusiei decât ca emblemă a unor violatori, torționari și jefuitori. Domnii miniștri UDMR și domnul Novak în special, încearcă, prin gesturile sale, să provoace și să incite acea categorie mai sensibilă și reactivă din societatea românească, numită suporteri, acei oameni cu suflet care și-ar da viața pentru culorile naționale”, a declarat Cozma într-un comunicat.

”Ministrul UDMR știe foarte bine ce face, ofensează prin diverse modalități așteptările suporterilor români și lasă să se perceapă că sufletul lui nu este la valorile europene ci, mai mult, la ale rusiei putiniste (…) Domnule ministru UDMR Novak, cetățenii României v-au înțeles comportamentul, sunteți oglinda manifestărilor lui Orban Victor”, a mai spus Cozma.

Reamintim că Novak a trimis poziția României pe această chestiune luni, deși reuniunea miniștrilor a avut loc vinerea trecută.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

5 comentarii

  1. DOAR NU CREDE CINEVA CA lucreaza PENTRU romania ?

  2. Dar de ce nu-i dati afara de la guvernare ma daca tot ati constatat ca-s oglinda manifestarilor lui V. Orban? De ce mai stati complici la actiunile lor? Afara de la guvernare si gaaata! Aaaa, aveti invarteli cu ei, va iasa niste cascaval, nu?

    Atunci mu.cles penele si mu.cles pesede, ca doar bateti din gura degeaba si nu faceti nimic!

  3. de cu.rvăsărie cu UDMR şi cu Viktor Orban

  4. Hai siktir Cozmo, de ce-ar participa un ministru al sportului la o intalnire cu actorasul macabru de la Kiev? Mai ales cand, CULMEA, intalnirea este pentru a sustine interzicerea abuziva a sportivilor rusi si bielorusi.

    • Ilie! Ti-ai numarat cei doi neuroni rusofili putinisti din tartacuta aia dotata cu creier ca patinoarul?
      Nu vrei tu sa traiesti la Moscova, iubirea ta inca din adolescenta si apoi din scoala Stefan Gheorghiu?
      Ar fi atunci un aer mult mai respirabil in tara asta plina de cozi de topor ca tine, amaratule!
      Inrola-te-ar Putin in Armata Rosie si sa te doteze cu cizme de polistiren si AKM ruginit!
      Atunci sa te vad, celovecule zevzecule!