G4Media.ro

Rugby Europe Championship: România învinge Belgia cu 56 – 5 și va…

Sursa foto: Rugby Romania

Rugby Europe Championship: România învinge Belgia cu 56 – 5 și va juca ultimul meci din grupă cu Portugalia pentru o semifinală pe teren propriu

România a învins Belgia la Bruxelles cu 56 – 5 în runda a 2-a a grupei B din Rugby Europe Championship. Stejarii sunt deja calificați pentru semifinalele 1 – 4 și vor lupta pentru un meci pe teren propriu cu Portugalia la Lisabona săptămâna viitoare, relatează RFI.

Stejarii au marcat nu mai puțin de opt eseuri, dintre care un hat-trick al centrului Taylor Gontineac (omul meciului), toate transformate de mijlocașul la deschidere Ionel Melinte, pe fondul unei evoluții mai bune în partea a doua a jocului.

Realitatea este însă că Belgia este o echipă extrem de modestă și pe Stejari îi așteaptă un meci infinit mai dificil duminică la Lisabona împotriva Portugaliei, duminică 19 februarie la 17:00 (ora României). Ambele echipe au 10 puncte din două meciuri și învingătoarea va disputa pe teren propriu semifinala cu echipa clasată pe locul 2 în grupa A, probabil Spania și să evite o semifinală în deplasare cu probabila câștigătoare a grupei, Georgia.

În celelalte meciuri Portugalia a învins Polonia cu 65 – 3, iar Georgia a trecut de Țările de Jos cu 40 – 8. În ultimul meci al grupei A Spania întâlnește Germania în deplasare.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

1 comentariu

  1. BRAVO!!!
    SUCCES STEJARILOR! TARI CA MUNȚII.