G4Media.ro

Număr record de accidente pe pârtiile din Poiana Brașov

Sursa foto: Pixabay

Număr record de accidente pe pârtiile din Poiana Brașov

Salvamont Poiana Braşov a înregistrat, sâmbătă, un număr record de intervenţii, fiind solicitat să intervină în 23 de cazuri, în care au fost implicate 24 de persoane care s-au accidentat sau au rămas blocate în partea superioară a Masivului Postăvarul, relatează Agerpres.

Potrivit Salvamont Poiana Braşov, este „cel mai mare număr de accidente înregistrat într-o singură zi din ultimii ani”.

„Paradoxal, pentru o zi în care pârtiile s-au prezentat în stare excelentă şi condiţiile meteo au fost cu vizibilitate bună, am înregistrat un număr foarte mare de persoane care au necesitat ajutor medical pe pârtie”, a transmis Salvamont Poiana Braşov pe pagina de Facebook.

Dintre cele 24 de persoane, 10 au fost predate unor echipaje ale SMURD sau SAJ în vederea transportului la spital, pentru investigaţii medicale suplimentare, a menţionat sursa citată.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

7 comentarii

  1. Și dacă salvamontul vede ca paltonarii se sinucid pe părții de ce nu se face nimic ?? Același lucru se întâmplă și pe șosele…și culmea paltonarii nu pățesc nimic…
    Sa iasă jandarmii pe schiuri ca nu pățesc nimic dacă dau amenzi…

  2. E plin de kamikazee pe partii. Ma uit la ei, nu stapanesc tehnica, dar coboara cu viteze la limita controlului intr-un stil imprastiat si deseori apar accidente cand este aglomerat.

  3. Au ieșit usereii pe pârtie. Merg pe schiuri cum merg și pe trotinete. Noroc că și-au dat cu fixativ în barbă, să dea bine pe instagram.

  4. Oare ce se întâmplă cu lumea asta? La mare se îneacă, la munte se accidenteaza, pe șosele mor ca muștele…..
    Care-o fi problema?