G4Media.ro

Novak Djokovic a solicitat un permis special pentru a intra în Statele…

Sursa foto: Florin Bălţătoiu

Novak Djokovic a solicitat un permis special pentru a intra în Statele Unite

Tenismanul sârb Novak Djokovic, numărul unu mondial, a solicitat un permis special pentru a putea intra în Statele Unite şi a participa la turneele ATP de categoria Masters 1.000 de la Indian Wells (California) şi Miami (Florida), programate în această primăvară, a anunţat fratele său, Djordje, conform agenţiei sârbe de presă Tanjug, citată de EFE.

„Este nevoie de un permis special, deoarece Statele Unite nu permit încă intrarea celor nevaccinaţi, ceea ce este încredibil, pentru că întreaga lume este deschisă şi se organizează evenimente sportive în întreaga lume, cu sportivi vaccinaţi şi nevaccinaţi”, a declarat Djordje Djokovic.

Acesta a explicat că fratele său a depus toată documentaţia necesară, împreună cu cererea corespunzătoare, iar directorii de la Indian Wells şi Miami şi-au exprimat opinia că liderul clasamentului ATP ar trebui să participe şi îşi doresc să fie prezent la competiţiile lor.

Novak Djokovic speră să afle decizia autorităţilor americane în câteva zile şi este pozitiv în acest sens, a mai spus fratele său.

Pentru că nu s-a vaccinat împotriva Covid-19, Djokovic nu a putut intra anul trecut în Statele Unite şi a ratat astfel turneele de la Indian Wells şi Miami, precum şi US Open, singurul turneu de Mare Şlem de pe continentul american.

Sursa: Agerpres

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

18 comentarii

  1. Poate intra fără probleme în maica Rusia,cu tătăne-su antemergător.

    • Este foarte trist cand performanta sportiva e cenzurata de politici, mai ales de unele deja demonstrat nestiintifice ca obligativitatea vaccinarii COVID pentru intrarea in „land of the free”. Cum narativul turmei a (cam) depasit subiectul Covid, totusi tafnosii de anul trecut au trecut la linia de bataie cu tacsu si Rusia. Back off invidiosilor, lasati campionul sa joace.

    • Deja este unanim acceptat ca vaccinarea anti covid nu previne transmitetea, Pfizer, Moderna etc au si admis ca nu au testat vaccinul pt prevenirea transmiterii. Deci e incredibil ca inca USA nu lasa strainii nevaccinati sa intre.

    • Tagma celor din Evul Mediul, fara multa carte! El e exponentul ideal.

  2. Traiasca cameponul nostru!
    Jos labele de pe Djoko!

  3. vrea sa faca o operatiune speciala de intrare

  4. Progresiștii demenți… puroiul societății!!!!

  5. Progresismul marxist e o tumoare socială globală, iar în curând va fi extirpată

    • Ha haaaa haaaaa haaaa ha haaaa haaaaa haaaa ha haaaa haaaaa haaaa ha haaaa haaaaa haaaa clown boy, trumpy boy nu fi nervos 🤣

    • Și dacă ala e fenomen mondial, trebuie sa obțină permis special? Mizeriile astea doar în tari precum Rusia se întâmplă. Dacă eu ca să călătoresc în America am nevoie de vaccinare, atunci și el trebuie sa aiba

  6. Djokovic, exponentul celor care n-au iesit inca din Evul Mediu. Retrogradul ideal. Tagma putinista, antivaxeri, conspirationisti . Ca sa faci parte din tagma asta, trebuie sa nu fi facut multa carte.

    • Atata doar ca el e un fenomen mondial si GOAT, iar tu esti un ilustru anonim dă net pe care nu da nimeni nici macar o ceapa degerata 🤣

  7. Sa-i ia si pe rusii lui ta’su!!!! Si sa vedem cat de „democrati” sunt americanii!!!!
    Ca astia sunt de fapt sarbii, fani ai rusilor si cei care fenteaza regulile!!! Cu australienii nu i-a mers sarbului ca l-au scos aia afara cu banii lui cu tot cand legea in Australia le spunea tuturor ca daca nu ai facut vaccinul nu poti intra in tara!!! Nole a zis ca daca el e marele carnat el intra, na ca nu i-a mers!!!!!

  8. Academicienii ăștia antivaccin,au făcut cercetările în laboratorul rtv! Ei stiu mai bune!

    • @ Gicu de la scularie,

      nu trebuie să fii nici un academician , și nu trebuie să faci nici un fel de cercetare în laborator , pentru a constata dacă , cineva e sincer , corect , îți vrea binele, dacă nu e un mincinos și spune doar adevărul, dacă chiar te iubește , dacă îi pasă de tine , dacă chiar vrea măcar să te înțeleagă, dacă te respectă.
      Nu toți au posibilitatea sau capacitatea de a verifica un produs dacă respectă sau nu rețeta , dacă acel produs acționează în realitate potrivit teoriei producătorului, dar fiecare om are capacitatea intelectuală de a analiza profilul moral al producătorului și al oamenilor care recomandă sau impun acel produs.

      Un om cu o conștiință curată se ghidează întotdeauna după acest comandament divin:
      „Feriți-vă de orice se pare rău!”
      Pentru a-ți păstra o conștiință cuartă est obligatoriu să nu faci nici un lucru, despre care nu ai certitudinea că este bun.
      Oricine încalcă acest principiu ajunge un om bolnav psihic.
      Nimeni nu are dreptul de a încerca să violeze sau să violeze conștiința umană.
      Nici un om nu est suficient de bun ca să țină loc de conștiință altui om.

  9. Ce nu pricep nicicum progresistii e ca Djokovici e fffff atent cu tot ce baga in corpul lui, mancare, bautura, medicamente etc. Exista pagini intregi de reactii adverse descrise in prospect. Exista un jucator de top 200 care a sustinut ca in urma vaccinarii anti covid nu a mai putut juca tenis. De ce sa riste Djokovici, oricat de mic ar fi riscul, daca e dovedit ca vaccinul nu previne transmiterea? Pur si simplu nu pricep, nu are logica. Doar pt ambitia unora sa fim vaccinati toti 100%???

  10. Octogenarii care fac legea prin US probabil au si uitat de legea data tot de ei cu obligativitatea vaccinarii, ei sunt ocupati s-o gaseasca pe Jackie, pana atunci anularea unor legi retrograde nu e asa importanta…

    • Ha haaaa haaaaa haaaa ha haaaa haaaaa haaaa ha haaaa haaaaa haaaa clown boy, radem de tine, nu cu tine, de tine 🤣