G4Media.ro

Firmă de dezmembrări auto din Suceava, vizată de percheziții. Administratorii sunt suspectați…

sursa foto: ISU Neamț

Firmă de dezmembrări auto din Suceava, vizată de percheziții. Administratorii sunt suspectați că vindeau piese declarate distruse

Poliţiştii suceveni au făcut miercuri percheziţii într-un dosar ce vizează comiterea infracţiunii de fals în înscrisuri oficiale în cazul unei firme ce are ca obiect de activitate colectarea de deşeuri, transmite Agerpres.

Poliția suspectează administratorul firmei că e emis mai multe documente în fals (certificate de distrugere, borderouri, chitanţe) necesare pentru radierea unor autoturisme, introducerea fictivă în circuitul deşeurilor şi ulterior, comercializarea în paralel cu încălcarea prevederilor legale a pieselor vehiculelor, inclusiv a elementelor de caroserie.

Poliţiştii au făcut patru percheziţii domiciliare pe raza municipiului Suceava şi oraşului Liteni la domiciliile unor persoane fizice, respectiv la sediul şi punctele de lucru ale firmei, fiind identificate şi ridicate mai multe înscrisuri cu privire la care există suspiciuni că ar fi falsificate, documente contabile şi alte mijloace materiale de probă, care pot servi ca mijloace de probă pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...