G4Media.ro

Simion: Eurodeputatul Cristian Terheş va conduce lista AUR la europarlamentarele din 2024.…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Simion: Eurodeputatul Cristian Terheş va conduce lista AUR la europarlamentarele din 2024. Vrem ca cele două partide care reprezintă sistemul, PSD şi PNL, să nu mai ia împreună 50%

Liderul AUR George Simion a declarat marţi în emisiunea Proiect de Ţară România, de la Prima News TV, că eurodeputatul Cristian Terheş va conduce lista AUR la europarlamentarele din 2024. Ca să conducem România, avem nevoie ca cele două partide care reprezintă sistemul, PSD şi PNL, la următoarele alegeri parlamentare să nu mai ia împreună 50%, a mai spus Simion, precizând că de peste 9 luni de zile AUR este cu siguranţă cea de-a doua forţă politică din România, relatează news.ro

Liderul AUR a declarat că aceste alegeri europarlamentare din 2024 ”vor arăta o radiografie exactă a susţinerii partidului, nu ce se vede în sondajele plătite”.

”Obiectivul partidului este să trimită patrioţi, precum Cristian Terheş, la nivelul instituţiilor europene. 99% da,  este o discuie pe care am avut-0, Cristian Terheş va conduce listele noastre pentru europarlamentare, şi atunci vom vedea câţi români simpatizează AUR şi ar putea să ne arate valoarea noastră”, a afirmat el.

”Cu siguranţă nu suntem micul PSD dar suntem cei care pot să facă PSD-ul mic”, a mai spus Simion.

Despre faptul că Terheş a intrat în Parlamentul European pe listele PSD, liderul AUR a precizat că a candidat în urma unei alianţe, este ţărănist, provine dintr-o familie de ţărănişti, împărtăţeşte aceleaşi valori ca şi AUR şi a fost în timpul pandemiei singura voce autentică, românească care s-a luptat în PE pentru drepturi şi libertăţi.

Simion a mai spus că nu se vede guvernând alături de PSD şi PNL, iar USR nu ştie dacă va mai trece pragul.

”Ţinta noastră este siistemul care a condus România în ultimii 30 de ani, reprezentat cu mici variaţiuni de aşa-zisa stângă şi aşa zisa dreaptă. Ne-au condus prin rotaţie dar practic aparţin aceluiaşi sistem. Acolo lovim noi, ca să conducem România,  avem nevoie  ca cele două partide, la următoarele alegeri parlamentare să nu mai ia împreună 50%”, a afirmat el.

Simion a mai spus că el crede că de peste 9 luni de zile, AUR este cu siguranţă a doua forţă politică. ”Suntem un pic în spatele PSD, da, vom intra în turul doi şi de aceea trebuie să fim foarte echilibraţi”, a completat el, potrivit news.ro

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

48 comentarii

  1. Bravo sefu! Insa nu inteleg ceva, il racolam pe Terches Berches de la PSD…ca sa lupte impotriva PSD. Ceva nu pusca sefule!!

  2. Ha-ha-ha!
    Hă-hă-hă!
    He-he-he!
    Popa Terheș în tandem cu golănetele lătrău G.Simion,și încă în PE!Ca să se facă de „cacao” cât mai complet alegătorul valah…
    Bleah!

  3. AUR…partidul care lupta impotriva sistemului cu oamenii sistemului… Genial, nu?

  4. 🤣🤣🤣🤣

    AUR = PSD, voteaza cot la cot, ataca PNL la ordinul PSD, in spatele lor este Dancu 👍🏼

  5. Eu tot nu înțeleg de unde și cum a răsărit „partidul” ăsta AUR. Chiar am fost atent la majoritatea alegerilor.
    Multă lume dă vina pe diaspora dar jur ca n-am auzit pe nimeni din anturajul meu sa aducă în discuție vreodată AUR.
    Super ciudat sa te trezești cu 10% pentru unii de care n-ai auzit niciodată…

  6. Vai de viata și existenta voastră de martalogi

  7. Și de ce se tot înghesuie la europarlamentare? Că atât AUR, cât și PeSeDistul ăla Terchea Berchea vor roexit.
    Roexit nu înseamnă că boicoteză și Parlamentul European?

  8. Mda, toti tacanitii in haur!
    Au vazut niste procente in sondaje si se infig repede pe liste sa prinda loc.
    Nu sunt primii oportunisti care isi iau tzeapa…

  9. @Marcel Tot de acolo de unde a rasarit si usr: servicii + finantare externa.

  10. Mult succes!
    PS: vad ca toti se declara impotriva psd/pnl, dar nu vad nicio opozitie (nici macar in parlament).
    „Democratie autentica”

  11. NewsReader e un postac uselist … da, aur e copilul serviciilor dar a fost creat tocmai pentru a lua voturile usr din diaspora

  12. Wow, ce ambiție are băiatul :)) Deci sa scada de la 55% la 50%..bravo

  13. Eurodeputatul Cristian Terheş va conduce SPRE NOI VICTORII lista AUR la europarlamentarele din 2024

    • Haur = remorca PSD. Ce victorii visati voi cu aceeasi oameni vechi cu care va dati mari ca luptati impotriva?

  14. Vai dar ce doctrină are popa balamuc, mare PNȚCD-ist, ales pe listele PSD, acum virează iar.
    Mai rămâne să fie cooptat și celălalt popă diliu, Vuia sau Buia, care tot apare și el la TV.
    Și plânge cu lacrimi de crocodil pentru țărișoara lui suverană.
    Își pot cumpăra un loc și amfitrioanele de la Realitatea.
    Care este tariful la europarlamentare?
    Dacă pentru parlamentare era 10000 de iepuroi. 😸

  15. @Alin USL = PSD+ PNL impotriva PDL. In prezent, membrii de baza ai PNL-ului au plecat si PDL a fuzionat cu PNL. Practic acum vedem PSD + PDL. Nu este USL. Sa mai explic asta rezistilor?

  16. Terhes Da, Simion Pa.

  17. Nustiu cum ar putea sa sara de 50%cum cred ei, cand faptele lor ies din decorul politic cu care suntem invatati din 89 incoace. Aur nu doar ca nu fura dar mai si impart cu nevoiasii din salarii. Acesti indivizi nu vor bani de campanie de la stat . Vor ca banii de campanie sa fie folositi pt spitale.Tipi acestia lupta pt patrarea resurselor nationale in proprietatea poporului; Si lista continua…
    Partidul acesta iese prea tare din decor ….nu-i bun! Noi suntem invatati cu alta mentalitate de a face politica , asadar nu are sens sa o schimbam!

    • Adevărat tu o zici la caterincă dar alții o zice serios că nu avem nevoie de astfel de oameni patrioti, iubitor de oameni și de Dumnezeu, păstrători ai valorilor naționale.

  18. Mi se brehane.

  19. Cristian Terheş e spaima aliantei psd pnl . La alegerile viitoare aceasta alianta nu va mai lua impreuna 50% , vor lua separat cate 50% .

  20. Tehes e patrat?
    Terhes presedinte! Traiasca Dacia verde!

  21. Poate la t4mpiti va tine, adevărul însă este că FSN este PSD-PNL-UDMR-AUR!
    🤮🤮🤮

  22. Cine a zis vreodata ca non valorile nu platesc! Platesc chiar bine!
    Denigrezi UE NATO, te agati de orice mizerie de conspiratie si fake? Esti prea cu tupeu sa ai loc pana si in pesede? Perfect, atunci ia de aici, 10 K euro pe luna ca h`europarlamentar!

  23. Diaspora se identifică cu voi.Ne-am săturat să tot fim slugile EU în timp ce majoritatea politicienilor au luat poziția ghiocelului si nu ne mai reprezintă nici pe noi si nici valorile noastre.Dumnezeu sa va ajute sa fiti integri ,nu va lasati descurajati si luptati pt interesele românilor.

  24. @Marcel, asa zisul, partid a rasarit si exista pe mediile de socializare, unde printr-o investitie mica intr-un instrument de agatat si sheruit conspiratii, ura si fake-uri (adica din ce se face profit serios), iata si voturile.

  25. Dar ce avem noi aici, nenea @Florin, postacul putinist este defapt aurolac! Ce surpriza! Vai nu ne-am fi gandit! =))

  26. Fostul popa tot dupa banul nemuncit umbla daca cu D-zeu nu mai tine, acu se da cu hauristii dupa ce a lins alte multe clante!!!!!! Asta merge cu cine ii asigura un locsor caldut si fara sa faca nimic!!!! Lasa-l fara locul asta de munca si moare de foame!!!!! Dar ce falcutze are!!!!!

  27. de Tehes mi-a plăcut sa zic asa a fost singura forță politica de dreapta dupa ce a ieșit din PSD, dar de Simion/AUR nu, e prea stilul golănesc, daca nu faci ca mine te iau de gat….

    deci nu imi place alianta nu as putea vota Aur,
    P.S. dacá ar fi sa te iei dupa postările de la gepatru ar castiga detasat Usr, urmatoarele alegeri

  28. #flo.cea…. și tu ești f cunoscut! Te ai făcut cunoscut prin tonele de carne pe care le ai înghițit,prin tonele de cacao pe care le ai băut! În concluzie,ești o locomotivă!

  29. Terheș ăsta e mai ceva ca o centuristă. Cică e țărănist, adică adeptul lui Maniu și Coposu, pro-occidentali, dar n-a ezitat să se….cu PSDragnea, dușmanul de moarte al țărăniștilor. După ce și-a perdut…jumătatea (Dragnea), se.dă cu Simion, un antioccidental și un naționalist grețos, ceea ce nici Maniu, nici Coposu n-au fost. Pe deasupra a fost și preot greco-catolic, confesiune care a fost prin definiție pro-occidentală și pro-UE. Mai trăiește și în America ! Cine ar putea spune ce e in mintea acestui individ ? Că nu este vorbe nici de patriotism, nici de creștinism, nici de…nimic. Doar simplu carierism, cu cine-i oferă posibilitatea.

  30. O idee excelentă! Regretatul om de cultură Răzvan Theodorescu spunea că ” un om politic trebuie să știe istorie, trebuie să aibă cultură” , și la fel ca marele om politic Ionel Brătianu , trebuie ” să de-a cu pumnul în masă masă , atunci când e nevoie”. Christian Terheș este un om de acest calibru, vocea sa este o portavoce pentru România , in Uniunea Europeană. Îl felicit pentru luările de poziție, pentru verticalitate și mult succes! Încă mai sper că se poate!

    • Cucoană, vai de steaua ta.

    • Foarte adevărat ce ziceți. Nu vreau să fiu rău la suflet dar într un fel mi ar place ca cei care își exprimă părerea nefiind documentați mai amănunțit despre Christian terheș și George Simion cum se luptă cu sistemul și statul paralel mi aș dori ca acești cetățeni care se bagă ca musca în zer să devină ei oarecum sau familia lor victimele sistemului .

  31. Citești comentariile și constați că e vai de capul poporului român.

    • Terheș,Bercheș este mâna dreaptă a lui Iisus Hristos, Sfântul Petru trimis pe pământ pentru salvarea noastră. A candidat pe listele PSD pentru deputați de europeni el nefăcând parte din PSD. Știu de la un prieten și am zis să ți comunic și ție cine este omul. Ricky Martin

    • Da la fel văd și eu lucrurile Adevărul e că oamenii dacă ar fi să aleagă între bine și rău se vede clar că aleg răul cu care sunt obișnuiți. Oare asta se trage de la vaccin?

  32. HAURleu mincatias ! Pe înțelesul.halegatorului HAURica siminica: fie alegătorul da buzna sa pună stampila de frica lu” simionica și atunci ia HAUR omplacuta suedeza de toată frumusețea, fie se rămâne la un procent istoric alegeri UE de 25 % și HAURICA tot plăcută suedeza ia. Oricum o dați, voi HAUR nu luați decit plăcută suedeza la greu: 9% în parlament restul.placuta !!!

  33. E saracie mare prin sate. In cateva am vazut in mijlocul satului pus cate un afis mare cu galben.

  34. Da, cu o săgeată. Erau puse la fiecare gaură din asfalt, pentru ocolire. Sau, nu?….

  35. Nu-i mai fluiarați, lăsații-i să încerce să facă ceva pentru țara asta , că de fluierat de pe margine e foarte ușor. Daca simțiți ca puteți face mai mult, atunci acționați voi !

  36. Andrei Pleșu…

    Tupeul Austriei este incredibil… Vor amânare 3 luni. Știți de ce 3 luni? Pentru că în 2023 se ridică (anulează) licența dacă OMW nu începe investițiile în platoul Neptun.
    Iar OMV nu are bani. Și nici de gând!
    E un fel de: „ne ridicați licența, nu pupați Schengen”. Ce mizerabili. Șantaj de tip interlop. E șantaj la drumu’ mare!
    Trebuie înțeles că ceea ce face Austria este un act de război. Acest aspect de agresiune hibridă trebuie demascată pe toate canalele la îndemână! Austria încearcă sa jefuiască România prin „operațiune specială economică”. Alături de cârtițele și supușii federați de la București. Mai abitir decât rușii!
    Andrei PLEȘU

    _ Țara a ajuns proprietatea privată a unor derbedei _

    “Faptul că sunt român e, totuși, o pură întâmplare. Nu o regret, dar nici nu mi-o pot pune la butonieră. Pot doar spera să valorific atât cât pot șansa aceasta „genetică”, să nu-mi fac de râs locul nașterii și concetățenii, să mă port frumos cu limba română și, vorba lui Constantin Noica, să povestesc și altora câte ceva despre „partea noastră de cer”.
    Dar privesc în jur. Ziarele sunt pline de politicieni aflați în urmărire penală sau foarte aproape de ea. Unii sunt vechi „înțelepți” de partid, care au făcut ani, de-a rândul, „jocurile” de la vârf, cu dexteritatea discretă a unor eterne și impenitente eminențe cenușii. Alții sunt juriști, adică inși care încalcă legile cu extremă competență. Pe unul din ei l-am auzit tunând și fulgerând, în campanie, împotriva hoților care sărăcesc patria, după care, iată, e chemat să justifice, împreună cu soția sa,averi de milioane de euro. Grupurile „infracționale” sunt trans-partinice: dintr-odată, vezi aliniați în boxa acuzaților și pesediști și peneliști și pedeliști și băsiști și anti-băsiști. Afacerile creează solidarități inefabile, diferențele de tabără politică sunt simple mofturi. Numai noi, prostimea, credem că asistăm la mari lupte ideologice. În realitate, mulți dintre cei care mimează, pe scenă dușmănia, „se descurcă” eficient, uniți, subteran, în cuget și simțiri.
    Reprezentanții bisericii noastre… am trăit să văd cum Întâi-Stătătorul comunității noastre duhovnicești ridică un banal (dar puternic) mahăr de provincie la rang de laureat al unui ordin legat de numele Sfinților Martiri Brâncoveni. Lecția pe care ne-o transmit ierarhii noștri e simplă: dai bani – ești „vrednic”! Mântuirea devine, astfel, un statut sponsorizabil.

    Gazetele și posturile de televiziune au devenit, și ele, un soi de trupe de comando, cu misiuni de lichidare și propaganda. Moderatorii au ceva între milițieni, procurori și vecine de bloc. Invitațiile la diverse „talk-show”-uri se fac, pare-se, pe bază de „abonament”. Aceiași inși, cu aceleași păreri, prestează tenace, fără exces de imaginație, în teritoriul aceleeași, previzibile obediențe.

    Când nu se face politică, se organizează chermeze deșucheate, în care câteva fete cu buze de știucă își valorifică abundent posteriorul, în timp ce câțiva băieți de comitet fac glume în doi peri. Peste tot, numărul VIP-urilor care nu știu românește și gândesc intermitent e în creștere. Atmosfera generală e de bălăcăreală groasă, de îmbrânceală zglobie sau sângeroasă, de suspiciune, de mârlănie. Președintele face dezvăluiri învăluite, primul ministru zâmbește șugubăț, după modelul „șmecherul clasei”, alegătorii intervievați recunosc că, dacă sunt plătiți, votează cum trebuie, îl vor pe Ceaușescu sanctificat și cred că Hitler (spre deosebire de Băsescu) își iubea țara.
    Unde trăim? Ce mai putem spera? De care români să fim mândri?
    Știu că, dincolo de cei pe care i-am pomenit, există marile majorități tăcute, oamenii de ispravă care fac ca lucrurile să meargă, „civilii” onorabili și neglijați. Dar, am o veste proastă pentru ei: țara nu mai e demult a lor! Țara este a unei adunături de netrebnici, care se amuză și se îmbogățesc pe spezele tuturor celor care nu au „cultura” cârdășiei. Țara a ajuns să fie proprietatea privată a unor derbedei.”