G4Media.ro

Un autocar cu români s-a răsturnat pe autostradă în Slovenia, aproape de…

sursa foto: ebihoreanul.ro

Un autocar cu români s-a răsturnat pe autostradă în Slovenia, aproape de granița cu Ungaria / Trei persoane au murit, iar altele patru sunt grav rănite

Tragedie în Slovenia, aproape de granița cu Ungaria, unde un autocar plin cu români s-a răsturnat pe autostradă, relatează ebihoreanul.ro. Trei persoane au murit, iar altele patru sunt grav rănite. În mașină se afla și un tânăr din Bihor, care a relatat cum s-a petrecut totul.

Accidentul s-a produs vineri dimineață, în jurul orei locale 5:00 (6:00, ora României), pe autostrada Pomurje, între Gančany şi Murska Sobota. Autocarul transporta, conform autorităților din Slovenia, 32 de cetăţeni români spre Italia.

Din primele date, trei cetăţeni români au decedat, iar cel puțin patru au fost răniți și transportaţi de urgenţă la o unitate medicală. Ceilalţi 25 de pasageri se află într-o locaţie a Agenţiei Drumurilor din Murska Sobota, unde le-au fost puse la dispoziţie băuturi calde şi alimente, urmând să fie preluaţi de un autocar al companiei de transport pentru continuarea călătoriei, a anunțat Ministerul Afacerilor Externe.

Un tânăr din Bihor care se afla în autocarul a relatat că majoritatea pasagerilor dormeau când s-a produs accidentul

„Șoferul a ațipit și a ieșit de pe autostradă. Două secunde a durat totul”, a relatat tânărul pentru ebihoreanul.ro

Citește mai multe pe ebihoreanul.ro

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...