G4Media.ro

Cătălin Drulă: ”Iohannis a promulgat legea PSD-PNL care pedepsește munca și sacrifică…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Cătălin Drulă: ”Iohannis a promulgat legea PSD-PNL care pedepsește munca și sacrifică veniturile oamenilor/ A mai muncit o zi Iohannis, a mai pus o semnătură pe falimentul țării”

Preşedintele USR, Cătălin Drulă, a afirmat că preşedintele Klaus Iohannis a promulgat legea PSD-PNL care „pedepseşte munca şi sacrifică veniturile oamenilor în numele finanţării incompetenţei administraţiei actuale”, neţinând cont de românii care i-au spus că „proiectul nu e nici cinstit, nici eficient”, transmite Agerpres.ro.

„Klaus Iohannis a promulgat legea PSD-PNL care prevede că dacă munceşti două ore, trebuie să plăteşti pentru opt. Asta face un preşedinte cu presupus pedigree liberal, în plină criză, cu inflaţie-record de aproape 17% şi cu 35% din populaţie în risc de sărăcie. Această lege nu face decât să arate cât de mult contează pentru preşedinte vocea românilor care i-au spus în repetate rânduri că proiectul nu e nici cinstit, nici eficient. Pedepseşte munca şi sacrifică veniturile oamenilor în numele finanţării incompetenţei administraţiei actuale. Şi arată, mai ales, cât de greţos este cinismul Coaliţiei PSD-PNL, care promitea solemn că nu vor exista taxe noi sau taxe mărite. A mai muncit o zi Klaus Iohannis. A mai pus o semnătură pe falimentul ţării”, a scris Drulă, miercuri, pe Facebook.

Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat, marţi, legea care aduce modificări Codului fiscal.

Actul normativ promulgat vizează aprobarea Ordonanţei Guvernului nr. 16/2022 pentru modificarea şi completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal, abrogarea unor acte normative şi alte măsuri financiar-fiscale.

Legea menţionează că noul mod de calcul al impozitelor pe clădiri pe baza grilei notariale va fi aplicat de la 1 ianuarie 2025. De asemenea, actul normativ mai prevede, printre altele, ca suprataxarea contractelor de muncă part-time să rămână în continuare aşa cum este prevăzută în Ordonanţa Guvernului 16/2022 de modificare a Codului fiscal.

sursa: Agerpres.ro

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

7 comentarii

  1. 1 zi de muncă.
    3 zile de golf.
    3 zile de weekend.
    După care un concediu mic! 😉👍

    • Simt ca esti invidios, e dupa valoare! 🤣🤣🤣🤣

    • Simt că eşti un căcat cu ochi. Numai căcaţii cu ochi se bagă în seamă cu necunoscuţi, de parcă ar fi fraţii lor căcaţi cu ochi. Dacă nu te duce mintea să spui ceva original, nu trebuie să te lipeşti ca un căcat cu ochi de creaţiile altora, care oricum nu sunt interesaţi de tine 👍

    • Exista vorba aia de cocalar, “ma p.s pe ei”. Banuiesc ca si Ficusul de acolo de “sus” zice ma p.s pe voi sarakiilor…
      Totusi romanilor le place…

  2. Ce tot aveti de modificat la legea asta?

  3. USR vrea sa ne faca sa credem ca exista oameni caere merg zilnic la serviciu, dar la final de luna incaseaza 120 de euro. In realitate, asta e o schima folosita de evazionisti pentru a putea angaja cu acte de forma, faara a se teme de vreo inspectie. „Erau cele doua ore zilnice ale angajatului” lol

    • Te prefaci că-i vorba despre altceva! Or e vorba de cei care lucrează part-time, impozitați de partidul tău ca și cum ar lucra full-time. Faceți o porcărie și mai vreți să și fim de acord, chiar atîta nerușinare?